Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Tuesday, December 29, 2015

Semua orang nak kaya : apakah caranya?? Syamputra Razali memberi buah fikir

Assalammualaikum,

Petang tadi saya ada 3 kisah..
Kisah tentang perniagaan.. Sebelum tu saya menulis ini di celebrity fitness. Kononnyer nak fitkan badan. Sejam udah la kan bersenam.

Ok sambung balik kisah saya..

Kisah pertama
============
Saya mendapat 1 what app msg dari boss lama saya yang sudah nekad untuk pencen awal bagi menjalankan perniagaannya. Yang bestnyer, dia msg saya dan beritahu saya dia nak minta tolong ajarkan macam mana nak marketkan produk dia kat online. Sangat tak sangat, boss saya nie dia observe saya dan dia nak beralih arah kedalam dunia perniagaan. Saya cukup terkejut dengan keputusan dia. So, sebab dia sangat baik hati dan sangat sangat beri banyak peluang niaga masa zaman dia jadi boss saya. Saya akan bantu dia 200%. Dan saya akan bantu dia kongsikan rahsia perniagaan saya di blog dan instagram juga.

MORAL of the story,
Siapa sahaja memandang dan skodeng kejayaan kita dan memerhatikan kita. Ada yang niat baik dan sebaliknya. Kita harus waspada dan senantiasa berfikiran positif dan membantu siapa sahaja yang ingin berjaya. Ilmu itu sebesar lautan. . Jariah kan ilmu dan pahala akan mengalir.

Jadi, contohilah boss saya ininyang memilih utk membuat bisness sebagai keputusan bijak.

Semoga boss saya itu akan terus sukses dalam perniagaannya..


Kisah yang KEDUA
==============
Pagi pagi lagi saya dah di invite masuk dalam 1 group bisness budak stokis yang baru juga join dalam jual ubat bawah lidah terus bertenaga. Maybe bagus produk tu tapi bukan bisness berdasarkan produk teyapi kepada network marketing. Itulah yaNg terjadi pada budak lelaki ininyang sombong di stokis tetapi tetibe nak jadi kawan baik. Dia memujuk utk pergi talk bisness tu dan menunjukkan berapa ramai anak muda yang berjaya dapat kete dan income berpuluh ribu. Dia seakan taksub sebab nak kaya cepat. Dan inilah yang berlaku. Bisness ini memang kebanyakkn orang melayu dan muda. Mereka tayang cek beriban riban dan modal permulaan adalah 300 lebih. Saya memang nak dengar jugak talk dari leader dia. Mana tahu boleh dapat tips skill comunication. Apa yang best nyer. Dia rasa dah berjaya kalau dapat amek saya sebagai downline nyer. Dan saya sebenarnya kesian dengan dia. Nak kaya cepat dan usaha tak nak. Membaca dan mencari ilmu malas. Kerja sambil lewa. Lepas tu, saya terbuat temujanji kt gym nak senam hari ini, budak tu terus sentap dan tak nak tegur saya kat stokis. Omg. Belum apa apa dah tarik muka. Minta maaf lah i. Nak ada leader macam ini. Hati kaca. Berderai cepat.

Saya nak beritahu sikit kepada adek adek kat luar sana. Kenapa saya tak nak join bisnes lain. Bukan taksub dengan tupperware tapi saya nak fokus pada 1 bisness sahaja dan saya ada kerja tetap saya. I love my job as cikgu dan saya nak buktikan, biar pun saya punya berjuta income dengan kerja part time.. Saya tak akan lupa pada kerja tetap saya. Ini cita cita mak saya

Satu lagi, saya nak bagitahu, orang yang dijadikan testimoni dapat ribuan duit tu, kenapa tak kekal lama dan sekali dapat je? Kenapa tak konsisten dapat setiap bulan. Dan kenapa mereka mCam jutawan mee segera. Inilah dinamakan. Propa testimoni, kejayaan seseorang itu dijadikan contoh untuk menjerat orang lain. Dan akhirnya tak kemana pun. Saya bukan nak puji tupperware, tapi dah 50 tahu company ini wujud dan bertahan dan tupperware tK pernah gagal membayar komisen pada agen jualannya.

Saya jadikan tupperware sebagai platform saya membina rangkaian niaga dan insyallah, saya akan keluar dengan produk saya tak lama lgi. Awal awal nie jual produk yang sudah dikenali. Esok saya jual produk saya pula.

Keladang kesian kat budak muda terutama lelaki yang tamakkan duit secara pantas dan dikelabukan mata mereka dengan kereta yang mereka tengok orang lain dapat. Kalau anda nak buat siasatan, tanya mereka. Ada takbyang boleh bertahan pendapatan mereka selama 5 tahun. Saya dah buktikan selama 5 tahun saya bergelar agen jualan dan pembina rangkaian,
Saya kekal mendapat pendapatan 5 angka sejak tahun 2011 sehingga kini dan saya percaya. Fast action fast result, product penting dalam perniagaan tetapi memahami plan pemasaran juga penting. Bukan plan sahaja. Ia berkait rapat. Kepelbagaian produk juga penting  dalam mengekalkan kepercayaan orang kat bosness kita


Oklah, kisah ketiga saya sambung jap lagi yer.. Nak g jumpa downline jap..

Thursday, December 24, 2015

Semangat 2016 membara melebarkan rangkaian Tupperware Team Power seluruh Malaysia

Assalam.. Sangat sangat teruja bila ramai pula yang msg dan whats app nak jadi ahli team power. Saya semakin yakin dan sangat sangat bersyukur dengan keyakinan dan kepercayaan orang baru kepada team power.


Semoga saya dapat bimbing lebih ramai orang utk berjaya.

Saya akan giatkan aktiviti saya dimana sahaja. Dan rajin menjelajah secara ofline dengan party..

Inilah kenikmatan memborong dan semuanya adalah kerana anda yang bertungkus lumus. Semoga kita akan terus semangat mencipta kejayaan.

Gunakan poster ini utk ajak orang sekeliling seluruh sentul itu..

Sunday, November 29, 2015

Tips Meningkatkan Goosebump Niaga : Tupperware Gift Hamper Online : #Harga sangat berbaloi

Assalam semua..

Apa khabar semua
hari isnin ini , sangat sangat bersemangat untuk datang kerja..
memang best gile datang awal keje dan memang satu benda yang membahagiakan bile kita datang kerja dengan keadaan aura yang best walaupun kerja yang banyak..

so.. hari ini saya nak share beberapa tips yang boleh dipraktikkan bersama..

====================================
5 TIPS MEMBANGKIT GOOSEBUMP NIAGA
====================================

1. VISUALISE KEJAYAAN DAHULU DIHADAPAN

- perkara paling pokok dalam meningkatkan semangat nak niaga adalah dengan membayangkan kejayaan kita dimasa akan datang. kejayaan dihadapan dan kita pun terus mevisualise kita sudah berjaya.
- konsep angan angan ini bukan macam angan angan mat jenin, tapi angan angan yang akan disertakan dengan usaha dan tawakal.
- jom kita bayangkan kita menerima sekeping cek yang didalamnya ada jumlah komisen sebanyak yang diangankan.. dan bayangan itu akan buat kita rasa tak sabar nak jadi kaya. segala jalan yang mudah akan kita nampak dan segala benda jadi mudah.. tak ada lagi rasa malas dan 'tak tahu"



2. LIHAT KEJAYAAN ORANG LAIN SEBAGAI CEMBURU INSPIRASI

-apabila kita rasa nak kembalikan semangat kita, salah satu cara saya nak tingkatkan rasa goosebump tu dengan lihat orang yang buat bisness sama jenis atau se genre ngan kita yang telah berjaya. tengok kisah hidup dan perjalanan suka duka hidup dia dan kita akan rasa cemburu dengan kejayaan dia
- bile wujud rasa "kenapa dia boleh aku tak boleh?" maknanya anda sedang dalam track yang betul.. anda sedang rasa cemburu pada kejayaan dia..
-cemburu seperti ini akan menimbumkan inspirasi kepada kita untuk terus merebut peluang dan seterusnya kita akan dapat menjejaki langkah orang berjaya dengan lebih pantas dan menjimat masa..



3. CARI KEKUATAN YANG ADA DALAM DIRI DAN KEMBANGKAN AURA ITU

- mencari kekuatan memang mudah disebut.. namun, apakah kekuatan kita?
-saya mencadangkan kepada anda.. jangan cari kekuatan yang jauh dan tak nampak.. kekuatan anda yang ketara .. mungkin pandai lipat baju.. walaupun tak pandai membasuh..
- ok. lagi contoh.. walaupun tak pandai masak.. anda ada kepandai memotong bawang,..
- kekuatan tak semestinya yang ketara.. pandai mengira duit dan juga pandai guna fb pun satu kekuatan..
- kekuatan inilah rahsianya.. anda akan rasa ada stamina dan guna kekuatan itu untuk meraih kepercayaan dalam bisness kita




4. CABAR DIRI UNTUK CAPAI TARGET YANG DITETAPKAN (SHORT TERM)
 - salah satu cara yang sangat sangat berkesan adalah dengan mencabar diri. kita cabar diri untuk capai target. pendek kata, kalau tak achieve goal kita tu.. boleh nangis kita nanti..
- kalau kita cabar diri dalam kumpulan dan sama sama beramai ramai cabar diri.. kita akan terdorong bile tengok orang lain dah capai target walhal kita sedih,,
- dari situ kita akan cari kaedah yang tepat untuk berjaya. se;ain itu kita dapat tengok cara orang yang dah berjaya .. inilah dinamakan learn from the expirence



5. HUBUNGI ORANG - ORANG YANG ADA MATLAMAT YANG SAMA -BERGOSIP NIAGA

- paling senang nak dapat semangat dan kobar niaga adalah dengan melabur bill fone untuk bergosip niaga.. call kawan yang boleh bersembang dan boleh bergosip dengan jayanya..
- kalau ada yang sudi untuk bergosip tu.. kita akan belajar something dari dia dan gosip ini akan menyebabkan kita akan semangat
- contohnya.. 'u olz nak tahu??  syamputra razali tu.. team sales dia dah cecah sejuta bulan ini.. dasyat gile jantan tu.. macam mana dia buat??"

- bile gosip kita kepada perkara yang baik.. semua menjadi baik.














 oklah.. jom cuci mata...





Untuk tempahan hamper tupperware .. hubungi saya 012 399 947

Saturday, November 21, 2015

Tupperware Malaysia Online : Rahsia Sebuah Kejayaan

Assalam semua..

Bila subuh dinihari ini
Banyak betul bermain difikiran..
Jari laju menaip dan perasaan berdegup kencang
Saya singgah ke kedai mamak yang saya suka pergi zaman awal awal
Kerja dulu
Kedai tu masih lagi di situ dan keadaan nya agak lusuh dan bezanya adalah pokok yang dulu kecil. Dah sebesar besar alam. Sebab dah lebih 10 tahun tak makan situ.

Saya cuba berfikir. Kalau 10 tahun itu berlalu begitu sahaja dan kedai itu masih di situ dan hanya tukar pekerja dan masih sama jumlah pendapatan kedai.. Ia bukn satu kejayaan.

Kejayaan adalah bila mana kita sedikit berbeza dengan tahap sebelumnya. Kalau sebelum ini kita boleh berlari 1km dengan 15 minit dan kini kita boleh berlari dengn 10 minit. Itu adalah kejayaan..

Saya cukup bimbang dikala saya tua nanti, saya masih bekerja dan saya masih berpeloh peloh cari reseki. Saya memasang cita cita utk mengembara diseluruh dunia dan stay dengan senang lenang dirumah idaman

Capai atau tidak itu perkara kedua. Angan angan perlu dipasang awal. Saya yakin akan psang angan jni bile
Mana saya sendiri pasang angan nak dpt gaji 5 angka dan bila dapat 4 angkanpun saya dah meloncat kegembiraan. Dan bile dapat 5 angka pendapatan. Saya sah mula nampak lebih jauh utk lebih berjaya dan berjaya.

Dalam kita pasang matlamat yg tinggi dan realistik, kita perlu meletakkan 1 matlamat agar orang lain jua yang menggunakan strategi kita akan turut berjaya juga. Anda pastu compius kan.. Maksud saya, bantulah orang lain juga nak berjaya. Sebab dalam konsep mlm.. Kita kerja dalam satu pasukan dan sharing kejayaan itu..


Oklah yer..
Kejap lagi saya tulis lagi yer. Nak tido jap ....

Party saya di subang. Sangat berjaya

Injlah suami isteri kat umah. Nak berkepit je

Gambar nie masa berlibur di port dickson

Thursday, November 12, 2015

BUAT DUIT dengan Tupperware : Pelajari Cara Berniaga Menerusi Online

Assalammualaikum..

Saya percaya " jika kita ikhlas memberi.. Pasti pintu reseki akan terbuka" pagi ini tetibe tersedar dan boleh pulak jari menekan bahagian sms secara tak sengaja membaca msg pagi semalam ada 2 yang masih unread. Salah satu msg kata " saya menang TV 40 inchi"..

Saya terus segar dan terus ke tandas dalam samar samar mata percaya atau tidak. Terus teringat tentang semalam saya ada ajak 3 orang rakan baik untuk makan lunch. Saya seriusly rasa mereka kawan yang baik dan nak meraikan mereka dan belanja sahaja apa yang mereka nak makan tanpa fikir berapa amount yg bakal dibayar sebab rasa ikhlas untuk berbelanja. Kebetulan juga mereka ada wish yang baik baik kepada diri saya contohnya "semoga syam akan terus success bla bla bla". Dan bila datang bill ada antara mereka yang terkejut amountnya agak besar namun saya dalam diri " syukur mereka sudi makan ngan saya". 

Lepas balik makan.. Sampai di pejabat, Saya juga semalam tetibe didatangi oleh rakan sekerja yang menghulur sampul surat derma kilat akibat pecah rumah dimasuk pencuri yang mana tumah itu rumah rakan sekerja. Saya pun terus mengeluk dalam tas tangan saya dan menggenggam seberapa banyak yang ada dan memasukkan terus dalam sampul surat itu tanpa ada persoalan "abislah aku tak ada duit".. Tapi persoalan yang timbul adalah " cukup ker duit itu untuk dia cover barang yang pencuri ambil dari umah dia?" Saya pun hairan kenapa saya begitu pemurah semalam
Entah kenapa hari rabu semalam, saya seolah olah diuji oleh banyak benda dan saya cuma pasang niat yang baik baik sahaja.

Soalnya
1. Apakah itu balasan CASH yang saya dapat hasil dari hati yang ikhlas untuk memberi.
2. Apakah aura yang baik itu hukum karmanya akan datang yang baik
3. Apakah benar saya menang TV itu??

Dan soal paling agung..
ANDA PERCAYA berapa peratus cerita saya ini?
A. 100%
B. 50%
C. 10%
D. mainan tidur

Sila berikan pengakuan jawapan anda. SYa tak marah kalau jawab apa pun. Saya cuma nak tahu persepsi anda.
Terima kasih sudi vote..
‪#‎tuah‬ ‪#‎rezeki‬







inilah antara coretan saya di FB pagi pagi buta
dan tak sabar nak amek TV yang diimpikan itu..


oklah.. saya berikan anda artikel ini.. dan sila baca yer..


7 Tip Yang Mesti Dikuasai Sebelum Memulakan Bisnes Sendiri

 

1. Jangan Merompak Duit Syarikat Sendiri


Apabila kita memulakan perniagaan kecil, lazimnya dorongan yang kuat adalah isu kita mahu mencari duit tambahan bagi mencukupkan perbelanjaan hidup seharian.
Bererti, kita berniaga kerana kita tidak cukup duit.
Inilah faktor yang menyebabkan amat sukar hendak menahan diri daripada membelanjakan duit keuntungan dari bisnes kecil itu.
Akibatnya, kita tidak peduli hendak mengasingkan yang mana duit bisnes, yang mana duit peribadi. Asingkan perbelanjaan syarikat dan perbelanjaan peribadi. Buat 2 akaun bank. Satu untuk syarikat. Satu untuk sendiri.
Rekod semua perbelanjaan syarikat dalam buku kira-kira. Apabila bisnes sudah mampu mengaji akauntan, gajikan akauntan untuk menjaga duit syarikat.

2. Jangan Menyewa Kedai


Orang Melayu memang mempunyai idea yang pelik berkenaan bisnes. Kepada orang Melayu, ‘bisnes’ disamakan dengan ‘kedai’. Asal bisnes, mesti buka kedai.
Belum apa-apa, banyak yang memulakan berfikir dengan berkata kepada diri sendiri, “Nak buka kedai apa?” Apabila kita beritahu kita buat bisnes, nanti mereka bertanya, “Kedainya di mana?”
Malah ada peniaga Melayu yang membuka kedai sebab biar mudah bila nak jawab orang bertanya!
Lebih haibat lagi, bagi orang Melayu kedai adalah lambang kejayaan.
Apabila kita berjaya membuka kedai francais yang cantik dan mahal, kita rasa kita sudah berjaya. Hati bukan main gembira, walaupun hutang bank beratus-ratus ribu.
Kawan-kawan dan saudara-mara kagum dan mengucapkan tahniah! Tidak lama kemudian, kedai francais terpaksa ditutup.


3. Jangan Ambil Bank Loan Untuk Membuka Bisnes 


Ini lebih-lebih lagi apabila bisnes itu adalah bisnes pertama yang hendak dicuba. Statistik ini sangat penting:
• 93% bisnes bungkus dalam tempoh 3 tahun selepas beroperasi. Bersedialah untuk mengalami bisnes pertama kita bungkus!
• Jangan membuat produk sendiri secara OEM. Ingat statistik di US yang mendapati 84% produk baru berakhir tersungkur dalam pasaran.
• 80% bisnes yang menggunakan duit bank dan duit grant akhirnya tutup.
Jangan buka bisnes francais. Francais sudah tentu menggunakan bank loan.
Mulakan bisnes dengan duit yang ada dalam tangan. Modal bisnes pertama jangan lebih daripada RM2,000. Jika bisnes lingkup, duit hangus, kita takkan jadi papa. Kita dapat bangun semula, dan cuba semula.


4. Pilih Produk Yang Mudah Dijual 


Jangan salah memilih produk pertama yang kita mahu jual bagi memulakan bisnes. Apabila barang itu sukar dijual, kita boleh patah semangat.
Bagi tujuan belajar memulakan bisnes pertama, pilih barang yang sangat mudah dijual. Orang bisu pun dapat menjualnya.
Pilih barang yang permintaannya memang sentiasa tinggi. Orang tengok barang itu, dia terus mahu membeli. Kita letakkan sahaja kad dengan tulisan harga.
Ingat! Setiap kali orang membeli barang kita, walaupun marginnya amat kecil, tetapi semangat juang kita naik. Kita semakin percaya kita mempunyai bakat bisnes. Kita semakin kuat tekad mahu meneruskan perjuangan.


5. Tidak Menangguhkan Kepuasan 


Apabila duit sudah masuk dalam akaun bank syarikat dengan steady, kita akan mula gelap mata. Kita sudah membayangkan barang-barang yang kita mahu beli. Kita sudah membayangkan kereta-kereta mewah. Kita sudah membayangkan banglo-banglo mewah. Kita sudah membayangkan jam-jam mewah. Kita sudah membayangkan barang kemas yang mahal-mahal.
Tangguhkan kepuasan dahulu. Kajian menunjukkan bahawa orang yang berjaya adalah orang yang sanggup menangguhkan kepuasan.


6. Berkuli Dahulu Sebelum Memulakan Bisnes Sendiri

Berkuli adalah suatu strategi bersekolah dalam bidang keusahawanan. Ia strategi belajar bisnes terus secara praktikal, tidak ada sesi khusus untuk belajar teori-teori yang tinggi dan berbelit-belit.
Budaya berkuli adalah strategi yang sangat efektif bagi tujuan belajar ilmu-ilmu bisnes praktikal dan skill-skill asas dalam sesuatu sektor bisnes.
Contohnya:
• Jika mahu membuka kedai hardware, berkulilah dengan towkay kedai hardware.
• Jika mahu membuka spa, berkulilah dengan bekerja di spa.
• Jika mahu membuka bisnes transport, berkulilah di syarikat transport.
• Jika mahu membuka bisnes memborong hasil laut, berkulilah dengan peraih ikan.
Dalam bahasa Inggeris konsep berkuli disebut ‘apprenticeship’. Dipinjam menjadi ‘perantis’ dalam Bahasa Melayu.
Budaya apprenticeship sangat kuat dalam budaya bisnes orang Cina dan di negara Jerman.


7. Mengubah Mindset Makan Gaji Kepada Mindset Majikan

Memulakan dan menjayakan sesuatu bisnes memerlukan ketahanan psikologi yang tinggi bagi menanggung stres dan cabaran bisnes.
Mindset seorang usahawan amat berbeza dengan mindset seorang individu yang makan gaji. Mindset usahawan inilah yang akan memacu mereka untuk memulakan bisnes, mengatasi segala halangan dan berjaya dalam bisnes.
Sebelum tuan berhenti kerja, tuan perlu menghadam dan menjiwai mindset usahawan ini.


best kan.. artikel ini...


salam semua..
saya baru sahaja pertama kali menggunakan MAC retina saya buat kali pertama selepas 3 bulan membeli dan letak je dalam kotak..
agak kekok nak guna dan akhirnya saya  guna juga.. memang amazing giler,,
best

semla nya bermula dengan duit komisen yang saya dapat dari perniagaan ini.. yang dah mencecah 4 tahun..


memang tak pernah bermimpi nak dapatkan macbook yang berharga rm4600 dan memang sangat sangat berterima kasih kepada rangkaian TEAM POWER yang menyumbang kearah ini.. dan menjadi satu rasa yang sangat best bile mana kita nampak kejayaan downline kita berjaya..

apa pun.. bulan januari 2015 dah nak mendekati kita..
azam saya tahun 2014 semuanya telah tercapai.. syukur alhamdulillah

tahun 2014 saya telah berjaya

# mendapat komisen mencecah RM10,000.00
- memang satu perkara yang saya fikir mustahil dahulu dan sebenarnya menjadi kenyataan.. bila mana dapat juga angka itu.. dan sangat sangat mengubah hidup saya 360 darjah

# berjaya melunaskan baki tabungan haji mak dan ayah
- inilah hajat saya dalam bisness ini,, utk dapat wang dan spend semua utk mak ayah supaya dapat menunaikan haji.. insyallah 2015 akan berlepas mak ayah ke tanah suci.. saya rasa sangat bersyukur..

# bebas hutang piutang
- inilah harapan saya.. menyelesaikan baki hutang yang ada.. dan syukur.. bulan feb 2014. semua hutang telah dilunaskan.. dan kini saya rasa hidup bukan ada ikatan dan gangguan lagi. semuaakanrasa selesa.. malah.. kini saya pulak yang beri orang hutang(dah x leh bagi dah- dasar baru)



# beli rumah sendiri
- impian memiliki rumah sendiri tercaoai dengan gunakan komisen tupperware untuk bayar deposit 10% downpayment. syukur rumah idaman itu adalah uah dihadapan umah mak.. suke sangat.. rasa sangat sangat bangga dapat hadiahkan rumah tu kepada mak dan ayah.. sangat seronok.. inilah hadiah tahun ini

# menang Honda civic FREE
- saya memang mengipikan dapat membeli kereta honda city dan tahun ini sebelum raya puasa.. Tupperware dah menghadiahkan saya HONDA CIVIC sebagai hadiah kerana qualify recruites.. syukur sekali lagi. ia secara PERCUMA dan setiap bulan dapat aluan minyak..



# Anugerah Raindbow tupperware
- seperti tahun sebelumnya.. telan air liur tegok orang lain on stage dapat award,, tahun 2014, saya dinobatkan sebagai penerima anegurah RAINDBOW AWARD dengan tupperware beri plak dan juga jam tangan tissiot yang berharga RM4000. sangat menarik dan best.



# downline dah cecah 6000 orang
-  dengan purata 500 orang downline baru.. saya dapat melahirkan setiap bulan lebih dari 10 director baru dan saya sangat teruja dengan kejayaan ini dan semoga 6000 orang ini akan terus menjadikan tupperware sebagai platform untuk berjaya. jom ubah diri kita lebih baik dengan berniaga tupperware..



anda sudah tentu bertanya tanya.. kenapa perlu ada TEAM untuk business. jawapannyer adalah.. bile ada team.. mereka saling mempunyai aura yang sama dan aura yang poritive, situlah tersalur aura yang hebat. dan TEAM POWER bukan sahaja mementingkan profit oriented.. malah.. TEAM POWER suka kan ikatan ukhwah antara kita






ini antara pencapaian saya sejak menceburi bidang yang hebat ini...

party pertama saya yang sangat mengagumkan. menggigil juga masa nie.. tapi keinginan yang tinggi.. semestinya membawa saya ke puncak kejayaan

inilah detik paling istimewa yang mana saya memenangi anugerah RAINBOW AWARD yang pertama kali dimenangi oleh lelaki dan hadiah dari kalung kepada JAM tissot. masa nie sangat sangat menyeronokkan.. syukur sangat

ini plak diraikan oleh rakan rakan seluruh malaysia di jubile dengan mendapat HONDA CIVIC secara percuma..



inilah team power yang senantiasa ceria dan gemilang

acara setiap bulan iaitu.. recognition dari saya

kejayaan bile mendapat 1st dal am increasing sales  di Malaysia

contoh gandingan hebat.. edy dan kak nor seperti 1 keluarga

inilah sebahagian director team power yang join jubilee di KL

sertai kami.. TEAM POWER

inilah director yang berjaya ke MACAU.. hebat dan luar biasa.. hebat..



semangat untuk buat family day

antara aktiviti hari raya didepan stokis.. meriah


cara mudah sertai kami.. ONLINE sahaja






jom sertai kami, 012-3993947


untuk azam tahun 2015.. saya sesungguhnya ada 5 matlamat

# KURUS
- azam utama.. nak kurus supaya lebih bergaya dan nak kahwin..

# SIHAT
- azam nak makan makanan yang sihat dan nak jimat dengan memasak makanan sihat

# KUAT ACTION
- azam tahun 2015. nak lipat gandakan usaha.. lebih 200% untuk dapat 30 ribu ringgit komisen

# RECOGNITION MELUAS
- setiap bulan inginkan lebih sistematik dalam recognition,, insyallah.. akan lebih teratur

# BANTU lebih ramai ORANG
- azam saya nak lahirkan ramai director dan bantu ramai orang untuk dapat pendapatan yang hebat.. insyallah..