Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Thursday, June 25, 2015

Promosi Keahlian Tupperware Hari Gaji : FREE outdoor bowl : Tupperware Malaysia

Salam semua .. Salam ramadhan semua

Hari ini memang dari rumah mak ayah dan kami sahur sama sama dan saya terus meluncur ke pejabat. Kat pejabat kecoh tentang staff kena pindah

Saya sungguh simpati tentang mereka kena pindah. Nak tak nak kena ikut perintah. Inilah kerje makan gaji. Kita kena akur dengan keputusan majikan. Kan best kalau kita berniaga dan semua dihujung jari kita. Nak malas tido je la sepanjang hari dan dapatlah makan batu kalau malas. Kena terus kerje kuat utk dapat duit. Kalau makan gaji boleh malas malas dan gaji agak ciput namun berkat kalau ikhlas  dan buat kerje baik

Jadi. Kisahnyer. Memang saya dok bersolek je la. Maklumlah kulit berjerawat ini.  Memang kena jaga muka lepas ini.  

Memang selamba je aku berdandan. Waktu lunch. Nak makan apa kan. Minggu depan sure sebuk sebab 20 jam mengajar. Omg. Buat aja

Ohh ya semalam sempat kepejabAt post.. Best juga dok balut kit beg.. 


Walaupun dah ala ala ED rank. Mengepos ini menjadi 1 tugas wajib setiap bulan. Semoga seronok terus


Ini pulak poster saya buat hari ini.baimple dan mudah faham. Dan hari ini buat iklan kat facebook untuk bayar rm15 setiap hari. Semoga terus success.

Inilah poster dari HQ yang buat tak senang tido. Daftar ahli dapat hadiah outdoor dan sangat sangat untung. Memang sesiapa nak jadi ahli. Sesuai sangat masuk ahli macam tu..


Dok godeh fb jumpa gambar ini. Berkilat kete. Ingat esok nak service dan nak basuh kaw kaw punya. Sayang civic.. Maklumlah kete idamankundan dihadiahkan oleh tupperware.. 


Ini pulak gambar yang lama saya buat dan istilah "mencuba adalah percuma " adalah ciptaan saya untuk motovasi diri sendiri supaya terus mencuba..

Inilaj team saya di jubilee. Lebih kurang 28 orang dan tahun 2015. Semuanya adalah 50 orang. Saya sungguh terharu..

So. Saya nak share ayat saya yang saya guna dan karang sikit punya lama. Sudi sudikan..

Khas untuk KAUM HAWA !!

============================
MINGGU PALING MENGUNTUNGKAN
============================

Anda rajin ke DAPOR?
Anda boleh meMASAK?

Saya ingin membantu anda untuk lebih rajin ke DAPOR dan lebih rajin meMASAK. Bilamana, perkakasan dapor anda semua cantik cantik dan baru semangat nak MASAK dan bersilat di DAPOR

Ketahuilah, seorang Isteri /wanita sangat dekat dengan DAPOR, anda adalah tunjang kepada kaun ADAM yang perlukan kesempurnaan dalam hidup

Dapor yang cantik dihiasi dengan bekas makanan yang cantik dan tersusun melambangkan anda seorang yang SISTEMATIK dan mengutamakan KEBERSIHAN dan MUDAH dalam memasak.

***************
Bayangkan...
***************
# Dapor anda penuh dengan polistren dan bekas yang BPA yang mengundang kepada masalah kesihatan. sudah tentu suami nak minum air pun rasa GELI

# Ruang penyimpanan PETI SEJUK anda penuh dengan plastik dan makanan banyak yang rosak dan tunggang langgang penyusunannya.. bila mak mertua buka peti ais mesti PENGSAN

# Penggunaan bekas makanan dan letak guna dan tepung semuanya longgar dan masuk angin.. kemudian anak anak anda makan makanan bersemut dan lemau. kasihan kan mereka. makanan mahal mahal lemau bila letak di bekas tidak kedap udara.

***************
Maka nya..
***************
# Bertukarlah kepada dapor yang lebih cantik dengan penggunaan barang yang bebas BPA. Anda anda pun terpelihara dari masalah kesihatan. hidup CERIA!!

# Pastikan penggunaan barang yang betul dan sesuai agar PETI SEJUK anda sangat mudah digunakan oleh siapa sahaja. barangan seperti sayur dan ikan ayam daging semua dalam keadaan FRESHH !!

# Gunakanlah produk yang kedap udara dan mempunya design yang tersendiri serta jimat ruang kabinet dan barangan sangat sangat long lasting dan produk yang menjadikan barangan kita seperi gula dan tepung dan biskut sentiasa segar dan rangup. JIMAT !!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
OLEH YANG DEMIKIAN, SAYA MENCADANGKAN
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

<<<<<<  TREASURE BOX TUPPERWARE  >>>>>>

Inilah produk yang membantu ramai orang untuk digunakan dipelbagai tempat dan ruang..

YANG PALING BEST !!

HARGA ASAL (RETAIL) TREASURE BOX ini adalah RM513.00 dan kini harganya hanya RM319.00.

MEMANG BERBALOI BALOI...

(masa saya taip ini --> meremang bulu roma sebab excited sangat)

@@@@@@@@@@
Treasure box ini akan memudahkan anda.. menyelesaikan masalah anda dan menyelamatkan anda .. MEMBANTU ANDA !!
@@@@@@@@@@

>>>>>>  APA yang terkandung dalam TREASURE BOX ??

1. Eco Bottle (1L) Lime x 1 
2. Eco Bottle (500ml) Yellow & Pink x 1 
3. Fridge Water Bottle (2L) x 1 
4. One Touch Topper Junior (600ml) x 1 
5. One Touch Topper Small (950ml) x 1 
6. Modular Mate Starter Set Chili x 1 
7. Square Round (550ml) x 4 
8. Freezer Mate Small II x 2 
9. Freezer Mate Medium I x 1 
10. Dish Wash Concentrate x 1 
11. Starter Kit (jimat RM74.20)

=========================
APA YANG MENGUNTUNGKAN??
=========================

Ya, saya sangat sangat excited nak bagitahu anda, bulan ini dengan setiap pendaftaran keahlian, anda akan mendapat 1 OUTDOOR BOWL 1.5L dengan percuma (FREE).

Sebelum ini orang yang daftar jadi ahli, hanya dapat treasure BOX sahaja, tetapi minggu ini 15-30 Jun 2015, anda akan dapat 1 bowl yang sangat cantik, RARE dan berbaloi.

Jadi.. BERTINDAKLAH SEKARANG !!

melaburlah sedikit duit GAJI anda.. dan BONUS RAYA kan dapat.. inilah peluang anda untuk membeli HARTA DI DAPOR.

PERCAYALAH kata saya !! ia akan menyebabkan anda akan tersenyum bila suami kata

# Cantik dah dapor kita yer..
# Senang nak cari barang
# Tahan lama makanan ini yer

===============================
FAEDAH LAIN JADI AHLI TUPPERWARE
===============================

Ya !!, jika anda dah baca sampai tahap ini.. maknanya anda ada MINAT nak jadi ahli.. saya ceritakan sedikit manfaat jadi ahli

# Anda memiliki KAD Diskaun 25% kepada semua barangan dalam katalog Tupperware dan juga promosi Tupperware

# Anda akan dapat membeli SET LEVEL (second last pages di katalog) dengan harga yang sungguh berpatutan dengan setiap pembelian RM480,RM880 dan RM680

# Anda akan berpeluang untuk menyertai cabaran dan peraduan yang dikeluarkan oleh Tupperware Brands Malaysia seperti mendapat FREE Gift dan banyak lagi hadiah

# PALING BEST !!.. Anda akan mendapat Komisen dan Bonus dari setiap pembelian Tupperware anda mahupun Team Downline anda.. ---> Jika anda NAK MENJANA PENDAPATAN...
(kebanyakkan orang tak tahu.. beli Tupperware pun dapat CEK KOMISEN.. Nak tahu saya akan bongkarkan RAHSIA ini untuk anda)

=========================
TAK SABAR NAK DAFTAR AHLI
=========================

Tahniah sebab anda membuat keputusan yang sangat tepat.. dan lebih TEPAT bila mana anda mendaftar sebagai ahli dibawah Organisasi TEAM POWER yang sudah dikenali diseluruh Malaysia dimana kebanyakkan mereka berjaya melalui pernigaan TUPPERWARE secara Online.

TEAM POWER sudah mempunyai lebih dari 200 Director sepanjang penubuhannya.. antara kejayaan TEAM POWER adalah

# Menerima anugerah "RAINBOW AWARD" (4th) untuk tahun 2014 untuk kategori EXECUTIVE DIRECTOR 

# Pengasas TEAM POWER iaitu Syamputra Razali menerima HONDA CIVIC setelah terpilih sebagai CAR Achievers pada tahun 2014

# Jumlah ahli adalah mencecah 6000 dan setiap Negeri mempunyai wakil. Malah TEAM POWER juga mempunya wakil DIRECTOR dari Brunei, Thailand, Singapura dan Indonesia

# Jualan TEAM POWER tahun 2014 adalah RM6.2 JUTA secara keseluruhannya

# Pendapatan kebanyakkan DIRECTOR adalah 4 angka sebulan dan mereka sangat HARMONIS dengan bekerjasama antara satu sama lain seperti satu FAMILY.

===============================
JOM.. PANTAS DAFTAR SECARA ONLINE
===============================

Caranya.. adalah dengan Click pada link ini.. untuk INBOX saya

https://www.facebook.com/messages/Tupperware-Syamputra-Razali-Tupperware-Syamputra-Razali/

https://www.facebook.com/messages/Tupperware-Syamputra-Razali-Tupperware-Syamputra-Razali/

https://www.facebook.com/messages/Tupperware-Syamputra-Razali-Tupperware-Syamputra-Razali/

sekiranya anda mahu bertanya atau apa sahaja kemusyikilan.. boleh direct whats app saya ditalian 

==========================
012 399 3947  -  Syamputra Razali
==========================

Boleh juga layari blog saya

==============================
www.tupperwareteampower.blogspot.com
==============================

Instagram : Syamputra Razali
Facebook : Syamputra Razali

Tahniah sekali lagi dan jumpa kita di MERCU KEJAYAAN !!

Assalammualaikum...



=======================
πŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€
INVEST sedikit BONUS anda !!
πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊπŸ€πŸŒΊ
=======================

πŸ‘œGaji hari ini dah keluar.. Syukur alhamdulillah.. Macam macam nak beli.
Kueh raya beratus ratus beli. Kueh makan .. Pastu abisss..

πŸ’‰πŸ’‰Kalau anda labur sikit duit BONUS dan GAJI anda untuk masuk JADI AHLI.. Ia boleh menjana pendapatan berkali ganda..

πŸ’°πŸ’°SERIUS saya cakap. BERNIAGA lah.. Duit GAJI mesti abis dan kita nak kena tunggu HARI gaji nak dapat balik. Bila kite niaga.. HARI HARI boleh dapat GAJI. 

πŸ’„πŸ’„Jom BEBAS kan diri dari belenggu "TUNGGU GAJI".. Anda yang menentukan gaji anda. Kuat berusaha.. Lebatlah poket.

=========
🎯CARAnya??
=========

🌡🌡Whats app saya SEKARANG !!
0123993947. Syamputra Razali. ☎️

Boleh ke blog saya juga
www.tupperwareteampower.blogspot.com

🍁🍁"KEPUTUSAN hari ini penentu KEHIDUPAN akan datang"

No comments:

Post a Comment