Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Tuesday, June 23, 2015

Tupperware Malaysia : Membebel dan berleter di Tengah Malam..


Inilah video saya yang mendapat lebih 5000 view..

Inilah geng yang achieve utk RM10k dan diraikan di restoran cerana


Sharifah aini yang setiap bulan RM10k


Ini kak rodi yang buatbrecting rally. Hebat!!

Baiklah u olz.. Mula dengan gambar dulu. Hjeheh semangat sikit
U olz. Nak citer sikit sebelum tido..

Semua cakap kata saya "macam mana ko dapat ahli banyak syam"

Saya hanya semua dan saya bagitahu orang "usaha sahaja.. Dan uniklan diri"

Itulah yang saya pegang. Nak berjaya perlu ada identiti sendiri..

Abg dah bagitahu.. Salah satu factor adalah BUAT BLOG..
Alhamdulillah. Dah semakin ramai geng team power dah nak buat blog dan kena rajin update dan share kat fb anda..

Namun ramai yang dah buat dan tinggalkan. Abg nak bagitahu. Kalau kita terus upload kat wall fb. Berapa kerat yang tengok pun. Jadinya. Tulis kat blog dan share melalui fb. Blog ini senang dicapai oleh orang yang search di GOOGLE. Kalau rajin. Google akan bantu up kan ranking blog kita

"Tak ada idea nak tulis??". Itu pastinya alasan. Anda tak perlu pandai. Just berleter dan tak ada orang marah pun u olz cakap apa. Kalau susah sangat dan macam nak nangis tak leh buat jugak. Copy n paste je apa apa kat internet. Kalau nak ambik ayat abg pun okays. Asalkan upload dan update gambar aktiviti.

Percayalah BLOG akan bantu anda..

Yang ke2 abg bak bongkar rahsia adalah.. Buat VIDEO. Senang betul kita tak yah taip dan orang suke tengok video. Tulis panjang panjang. Sure x ada yang nak tengok. Abg terperanjat sampai lebih 5000 orang view video keahlian abg. Soal orang nak masuk atau tidak perkara kedua. Kasi orang kenal dan jual nama dulu. Barulah orang yakin nama kita dah dikenali

Namun. Abg tengok kite berdepan dengan rasa MALU. Dan abg faham kita kekadang rasa tak yakin dan menggigil. Caranya adalah "just DO it". Buat sahaja.. Anda ada pilihan.. Untuk tetap dalam keadaan sekarang yang tak maju maju. Atau terus ke gemawan dan angkasa meredah semua. Kita nak niaga. Kena all out. Bukan main main atau suke suke. Masa yang kita bazirkan ini biarlah berbaloi.

Video mampu menarik minat orang. Buat ala ala simple dalam 1-2 minit je. Percayalah. Kita kena tanam dalam hati. Aku perlu berubah menjdi lebih hebat. Kalau abg boleh.. Anda 10x lebih hebat!!

Semoga anda terus semangat dan ingat.. Kita bisness bukan utk kita sahaja. Suami dan anak anak. Mereka perlu hidup senang dan mereka perlu kebahagiaan. Smart dalam niaga. Tukarkan status anda dari peniaga dan penjual.. Kepada pembina RANGKAIAN niaga. Saya pantu kejayaan di genggaman..


Ini elis. Shinning under team TPL. Memang gigih dia utk berjuang mendapat ranking tinggi.

No comments:

Post a Comment