Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Sunday, March 6, 2016

Jom Masak Tupperware Meriah !! : 6 set inspire cookware berjya dijual

Assalam..
Minggu ini sangat bz.. Dengan kerje di pejabat / kolej dan juga di rumah..
.
Bz tu lah yang buat kita rasa sangat sangat berharga masa tu.. Dan minggu ini memang tenaga abam nak promote menjadi jadi
.
Abam jadi rajin tak ingat dunia.. 2 hari pergi ke stokis dan duduk melepak sampai balik malam. Memang sangat sangat mencintai bisness tupperware ini.

Actually, apa yang abam boleh katakan.. Ada bebarapa bentuk atau sifat orang yang berjaya. Iaitu :-

1. Dia sanggup ke stokis walaupun dia ada banyak hal
2. Dia suke pergi stokis dan melepak berejam rejam dan rasa stokis tu rumah dia
3. Dia gile bergambar dengan tupperware yang di displaykan..
4. Dia rasa teruja untuk nak dapatkan sales.
5. Dia akan rasa budak kaunter tu kwan dia dan dia sayang orang kat stokis tu

⚽️⚽️
Setuju tak?

Saya dah perati lama jugak. Orang yg bertahan dalam bisness ini.. Mesti dia jenis yang rajin g stokis dan jenis yang semangat untuk buat promosi. Maybe dia akan bawa kawan dia ker.. Dia akan bawak sapa sahaja yang prospek.. 

⛄️⛄️⛄️
Bile cerit aktiviti stokis✨ lain stokis lain kaedahnyer dan lain orangnyer. Saya abam perati gen Y masih kurang berkecimpung dalam aktiviti macam nie dan sepatutnya kita ambil kesempatan utk turun padang dan belajar buat demo.. Kekadang tak leh paksa. Nanti  terus dia bertukar bisness plak. Hahhaah

Abam tak nak komen tentang leader tupperware tapi jual macam macam.. Sebab itu hal peribadi.. Tapi abam nak kita berfikir.. Kita ada 24 masa dan kita nak jadi pakar dalam sesuatu benda. Fokus pada benda tu sangat sangat pentinh. Macam seorang guru mengajar seorang pelajar dengan mengajar dalam class. Mana lebih fokus??
🎈🎈🎈💫
Apa pun.. Abam seronok ada jugak team abam yang mula menunjukkan kehebatan dan sifat seorang leader. Tahniah abam ucapkan..
💞💞💞💞💞
Ini sharifah radziah atau nama panggilan syukrina (nama anak dia).. Seorang suri rumah yang sangat sangat rajin. Dia memang akan berjaya dengan apa yang dia buat sekarang..

Ni adillah.. Sangat independent orangnyer..

Ini pula ibu muaz.. Dan dia sangat sangat rajin dengan beri cabaran pada downlinenyer. Teringat abam dulu dulu.. Bagi cabaran kat downline.. Dan kini.. Alhamdulillah


Inilah, director paling rajin dan sangat sangat bersemangat. Seorang yang yg dah berjaya ubah diri dia jadi berani dan abam yakin. Dia akan buka stokis.. Sebab sikap dan semangat dia akan mampu membuka stokis di pantai timur..

💚💚💚💚💚
Oklah.. Abg nak share sikit abam berjaya jual 6 set inspire. Dan sangat sangat teruja dengan iklan yang abam buat ini. Siapa nak belajar boleh hubungi abam yer.. 
Dan ini bukti pembayaran kat fb

Syukur.. Dapat juga yang nak join kutu..

Apa pun hari ini adalah hari yang aman damai dan feeling best.. Walaupun esok nak keje.. Tetap rasa sempoi. Kali ini memabg nak gandakan usaha ini 10 kali ganda.

Setiap usaha kan ada ganjarannyer ..
Ini abam punya ayat bile promosi:

🎊🎊🎊🎊🎊
Siapa yang sayang suami sahaja yang baca cerita dibawah
.
-----------🎈🎈🎈🎈🎈------------
.
Tahniah!!!
Anda memang Sayang suami anda..
.
Kalau sayang..
- rajin masakkan juadah kegemaran suami?
.
Kalau sayang..
- masak pakai kuali / periuk yang bergeladak hitam dalam dan luar
.
Kalau sayang..
- tergamak ker hidangkan juadah yang berminyak dan tak berkhasiat

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
Jadi, kalau sayang suami.. Kenalah guna perkakasan dapur yang berbaloi..
.
Dulu... Set kuali / periuk ini ada 4 item dengan harga RM3049.00 ( memang mahal giler)
.
Sekarang !!!! Harganya dah jadi RM 2144.00 dan bile tolak diskaun 25% jadik = RM1608.00 (memang sangat menjunam harganya - 2 hari sahaja iaitu 5 & 6 mac 2016)
.
Paling best !!! Dapat PERCUMA seunit Saucepan berharga RM410.00 💰💰
.
Mungkin RM1608.00 masih mahal. Jadi, saya nak buka peluang anda untuk memiliki set inspire ini dengan ansuran pembayaran.. Iaitu secara KUTU
.
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

KUTU inspire ini hanya untuk 5 orang sahaja dan selama 5 bulan.
.
Jika anda nak peluang ini.. Whats app kepada saya dengan cakap "SAYA NAK MAIN KUTU" --> 0123993947

---🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴---
.
Tawaran berakhir jam 6.00 ptg esok (6 Mac 2016)... Peluang inilah nak memiliki set periuk idaman.. 
.
P/s duit akan abis beli makanan dan pakaian.. Dan duit akan nampak kekal, kalau beli harga seperti perkakasan memasak. Melaburlah demi keluarga tersayang..
.
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!
Whats app 📞📞 0123993947  sekarang !!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=961047750611573&id=180680798648276.   

🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Terjumpa plak cucit.. Dia rajin g stokis

3 orang terus daftar..
Dah hadiah dari stokis lianne lim. 
Cabutan bertuah hadiah meletops..
Demo..
Ini orang nak main kutu tupperware
Ini kak sri.. Dia memang seronok dengan harga inspire cuma rm1608 sahaja utk 5 item
Nasi beriani.. Memang sedappp..

Jadinyer

Jika anda nak sangat bersama TEAM POWER.. Hubungi aban yer
Last sekali.. Rindu kat geng geng MACAU.. Miss u olz a lot.. Muahhh

No comments:

Post a Comment