Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Sunday, April 10, 2016

Recognition Tupperware : Pecah rekod di Parking - Basement 3 - Sauna Recognition

Assalam semua
Hari ini sebelum melelapkan mata. Ahad yang santai dan tenang.. Pagi pagi dah start kemas umah. Alihkan almari yang diserang anai anak.. Yg best .. Semua buku dan almari habis ranap di makan anai anai.. Tapi tupperware dalam tu.. Anai anai tak der plak nak gigit.
.
Ohh ya
Dah lama sungguh tak menotakan sesuatu.. Al maklumlah. Sibuk yang tak penah surut. Dan sebenarnya hari ini belasah makan tak ingat dunia. Makan steam boat yg exclusive sampai berejam. Lepas tu pergi gym berjoging. Harap esok dapat slim sekilo
Ini makanan dan sempat mengecop flyers.. 

.
Ohh ya
Sebut pasal flyers memang stragel mendesignnyer.. Esok nak g vietnam.. Malam sampai pagi buat. Akhirnya jadi jugak..
Tq mimie omar. Tokan buat flyers kat kedai.. 
Inilah mimie..
.
Yang lebih best.. 9 april 2016, team power dalam 60 orang. Join lah recognition tupperware di wisma mca dan syukur.. Ada jugak yang kena lucky draw..
Inilah syhma- 2 kali dapat lucky draw. Meletop kan.. 

Ini geng team power masa kat luar dewan. Memang kat sini semua berkenal kenalan dan kami macam big family. Menyatukan kawan kawan dari seluruh pelusuk negara..
.
Ramai jugak team power in stage dan mereka pakai baju merah seragam.. Tu lah dia.. Merah menyala katanya..
.
Kami dtg pepagi dah ada. Kak nor, qila dan mimie memang dtg awal awal pagi. Memang baik mereka tolong wrapping hadiah..
Ini art.. Banyak kali on stage dengan  recognition macam macam dan bawak downline sekali..
Ini jun dari jelawat kelantan.. Naik flight dan sama sama ngan kami. Dia dan nufy naik flight dan memang gigih..
.
Ini nufy yang betul betul serius dalam berniaga. Memang gaya pun nampak dah berjaya kan..✈️ dari kota bahru juga
.
Ini pun dari kelantan. Aktif dan pantas merebut peluang. Dah 5 star director dan 3 kali pergi star boot camp. Namanyer nurul nadiah.. Bakal aed ...
.
Inilah yunaizah. Director dari negeri 9 yang mempunyai rangkaian di sabah yang hebat. Walupun dah sarat mengandung. Yus datang jugak memberi support kepada kwan kawan. Memang gigih..
.
Ini plak ida dari melaka yang gigih melayakkan diri jadi director dan dia selayakkan berjaya dengan usaha gigihnya
.
Last sekali
Nak cerita tentang artis jemputan pada hari itu.. Faizal tahir..
Dia memang baik dan awesome
Dapatlah jumpa faizal di belakang stage dan sempatlah membuat video viral ..
Jom dengarkan ya..
Kemeriahan bagaikan jubilee. Jom ke jubile bulan ogos nanti..
Ikon utk saya guna dalam semua poster saya..
Jom click sini utk video

" ASSALAMMUALAIKUM... "Jom berduet bersama #faizaltahir  .. Ikuti kesahnya dengan like pages saya Syamputra Razali TP. ---> https://www.facebook.com/180680798648276/videos/984237448292603/.    


2 comments:

  1. Jom visit blog Saya eddytupperware.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Jom visit blog Saya eddytupperware.blogspot.com

    ReplyDelete