Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Monday, July 4, 2016

Achievers TOP TEAM SALES Tupperware Malaysia Team Power Bulan Mei 2016 - RM10,000.00

Assalammualaikum


RM700,000.00 - Inilah sasaran saya untuk TEAM POWER pada musim perayaan yang akan berlangsung beberapa hari ini..
saya yakin mengikut reputasi dan pengalaman yang lepas..
Bulan Hari Rayalah.. Sales akan Boom !!
Disini juga saya nak share beberapa tips yang saya gunakan untuk beraya dan BERJAYA.. orang kata.. sambil menyelam minum air..
===========================
5 Tips Balik Raya pun Dapat Order
===========================
1. Kedai Bergerak (Katalog) mesti kena ada.. 1 keping letak kat atas dashboard depan ataupun kat bahagian belakang.
- selalunya, orang akan menghantar tetamu kuar rumah dan hantar depan kereta.. bile dah terpandang katalog tu.. sure dia macam naik hantu.. kalau dia tak minat pun.. dia pasti ada sikit rasa nak tengok katalog..
<<<<<Dialog orang>>>>>
Cik Kiah : "abam, buku katalog baru ke tu?.. ada offer ke?"
abam : "ehh.. mestilah ada.. bulan ini. yang paling best tahun ini.. memang meriah offer bulan nie"- terus capai sekeping katalog"
Cik Kiah : "tapi tupperware ini mahal benor tengoknyer.. "
abam : " mahal tu.. orang orang je dok cerita.. ada je cara nak beli dengan harga special.. hah.. nak tahu.. abam whats app.. meh number fone" - terus keluarkan iphone depan muka dia
.
.
2. SIla menziarah sanak saudara dengan senyuman kejayaan
- bile kita menziarah.. dan kita heppy serta ceria dan senyum.. orang pasti akan tengok kita..
<<<<<Dialog orang>>>>>
Cik Kiah : "wahh.. ceria dia tu.. kerja apa tu??"
Cik Kesum : "dengar citer.. niaga Tupperware"
Cik Kiah : "Itulah ceria jer tengok dia.. seronok pulak tengok"
Cik Kesum : " Cuba tanya.. macam mana nak buat bisness tu cik kiah oii"
- lepas tu.. kalau kita tengok je orang gosip gosip tu.. senyum je.. jangan negetif plak.. ingat mereka dok perati laki u olz dan mereka nak ngurat.. main mata..
.
.
3. Scan saudara mara yang susah dan pernah buat bisness tapi tak berapa nak jalan.
- bile balik tu try niat nak bantu saudara mara yang masih tak ada side income lain.. hidup susah dengan makan gaji dan try tengok yang ada potensi.. jangan memaksa mereka.. just cerita sahaja u olz punya testimoni diri.. walaupun u olz baru.. redah je.. cerita.. u olz sedang jual.. last best cerita tentang mudahnya jual tupperware..
sebenarnya, di hari raya nie lah.. peluang yang cukup bagus untuk promote secara tak langsung.. kalau berani.. buatlah terang terangan.. tapi harus ingat !!.. jangan sesekali paksa irang join.. "meh mintak ic dan RM78.. aku daftarkan".. sure sekali tu je dia jumpa dihari raya.. raya tahun depan.. dia tutup pintu umah..
.
.
4. Start kutip number fone prospek..
- cara ini memang best.. ala ala jangan tunggu orang yang msg kite.. kita je minta terus number fone mereka.. agak agak nampak macam prospek je.. anak anak dara yang GEN-Y yang sedang menunggu orang meminang tu.. memang kena amek fone dia.. dia akan bergayut 25 jam dengan whats app.. bile dah ada fone dia.. apa lagi.. masuk jarum la.. terus dapat fb atau insta..
<<<<<Dialog orang>>>>>
abam : dek, insta ke tu?..
anak dara : haah bang.. tengah update status nie..
abam : ehh.. meh nak insta.. abg nak add..
anak dara : ehhh bang.. abg niaga tupperware ker.. cantik kan hello kitty nie..
abam : tahu tak pe (sambil kening terangkat tanda dah masuk jarum)
bile dah dapat number anak dara nie.. terus buat broadcast whats app.. edarkan katalog online..
.
.
5. Bersikap Humble dan rendah diri..
- salah satu cara kita nak disenangi.. humble je..
<<<<<<Dialog orang>>>>>>>>
makcik joyah : “dengar citer kamu nie dah meletop letop niaga Tupperware kat KL”
abam : alhamdullillah makcik joyah.. saya buat part time,.. balik keje.. buat lah online..
makcik joyah : part time je dah meletopss.. ko nie memang OMG taw.. (terus makcik joyah jadi speaker FREE untuk kita)
- sure kita akan jadi bualan.. makcik joyah akan jadi modal dia.. kepada semua tetamu dia yang datang..
“ ko nak tahu.. si hisyam tu.. dia jual online je tupperware... pok pek pok pek..” - dia dok cerita dan jaja cerita kita..
kita pun jangan la plak bile orang cakap.. “dah berjaya ko yer”.. kita dilarang cakap “ eh tak adalah.. mana berjaya..” - ini tak elok taw.. doa untuk kita sampai bile bile tak boleh berjaya..
layankan sahaja.. “alhamdulillah”
.
.
itulah antaranya.. 5 tips ikut abang punya pengalaman yang biasa biasa nie.. tapi meletops.. hahahhaha
.
.
ingat!!.. orang melihat kita sebagai teladan kejayaan mereka.. dan kita kena yakin dengan perniagaan kita ini dan bukan hangat hangat hilang..
.
.
semoga kita dapat merecruit !!.. dari recruit datangnya sales ..
.
.
selamat mencuba !!
Selamat hari Raya...
012-3993947
Syamputra Razali TP

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Saya mewakili TEAM POWER mengucapkan Tahniah kepada semua 21 orang Director yang melepasi Sales RM10,000.00. semoga Team Power akan terus berkembang dan berjaya mencipta legasi tersendiri dalam Tupperware. Syabas diucapkan,, all the best semua.. Bulan Mei adala REKOD dalam team power kerana hampir mencecah RM600k sebulan organisation sales.. terima kasih atas sumbangan anda..










No comments:

Post a Comment