Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Tuesday, January 31, 2017

PELUANG NIAGA BILA HARGA MINYAK NAIK : Tupperware Malaysia Online



HARGA MINYAK NAIK LAGI !!.. bawa bertenang ya
----------------------------------------
Naik harga minyak memang membebankan..
Namun, ia merupakan suratan dan jadikan dia pembakar semangat untuk naikkan taraf hidup dan tebalkan poket kita dengan part time income..
.
Kita akan boleh menerima apa sahaja kenaikan harga.. dan kita relax jer. Kita nak marah marah pun kita bukan ada kuasa dalam negara nak menyekat harga naik. Harga yang naik biarkan naik. Kita kena adjust hidup kita.. kita perlu jadikan kenaikkan harga sebagai peluang kepada kita..
.
Pengubahsuaian dalam kehidupan dan ready untuk menempuhi apa sahaja yang termaktub dari keputusan kerajaan adalah sangat sangat kita kena harungi.. bukan kita nak marah dan kita berontak.. kita kena kuat semangat dan adjust dengan kehidupan kita.
.
ya.. cacing dalam batu pun boleh hidup.. namun.. apakah kita nak jadi macam cacing yang nak makan biasa biasa dan menanti rahmat tanpa usaha.. kita kena cari reseki yang ALLAH dah aturkan.. bukan hanya menunggu sahaja..
.
 
Berceramah plak saya kan.. jom
Lah niaga Tupperware.. leh dpt extra income..
Nahhhh.. tengok gambar saya tu.. nak jadi macam saya.. boleh je. Saya turunkan rahsianya..
.
Ikuti RAHSIA dari HATI saya -- tentang "Cara Berjaya Syamputra Razali"
.
Whats app sekarang ya
012-3993947


https://www.facebook.com/tupperwaresyamputrarazali/posts/1080620898654257
















No comments:

Post a Comment