Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia : Buat Duit Tambah Pendapatan

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Buat Duit Tanpa Modal. Salah satu cara Bisnes Internet Paling Mudah Saya sedia membantu from zero to hero !! Call & Whats app 012-3993947 (Syamputra Razali) FB : Syamputra Razali TP Tupperware Malaysia; Syamputra Razali Tupperware; 2018; Nano Nature Water Filtration System; Tupperware Malaysia Katalog; Tupperware Catalogue;Tupperware Malaysia; Tupperware Katalog 2018

Tuesday, January 31, 2017

Special Promo Bulan Februari 2017 Tupperware Malaysia - leaflet baru yang awesome

PELUANG NIAGA BILA HARGA MINYAK NAIK : Tupperware Malaysia Online

HARGA MINYAK NAIK LAGI !!.. bawa bertenang ya
----------------------------------------
Naik harga minyak memang membebankan..
Namun, ia merupakan suratan dan jadikan dia pembakar semangat untuk naikkan taraf hidup dan tebalkan poket kita dengan part time income..
.
Kita akan boleh menerima apa sahaja kenaikan harga.. dan kita relax jer. Kita nak marah marah pun kita bukan ada kuasa dalam negara nak menyekat harga naik. Harga yang naik biarkan naik. Kita kena adjust hidup kita.. kita perlu jadikan kenaikkan harga sebagai peluang kepada kita..
.
Pengubahsuaian dalam kehidupan dan ready untuk menempuhi apa sahaja yang termaktub dari keputusan kerajaan adalah sangat sangat kita kena harungi.. bukan kita nak marah dan kita berontak.. kita kena kuat semangat dan adjust dengan kehidupan kita.
.
ya.. cacing dalam batu pun boleh hidup.. namun.. apakah kita nak jadi macam cacing yang nak makan biasa biasa dan menanti rahmat tanpa usaha.. kita kena cari rezeki yang ALLAH dah aturkan.. bukan hanya menunggu sahaja..
semangat demi capai impian..😇😇😇
pm/wtsup 012-3993947
Syamputra Razali

 

 


Keputusan pertandingan like terbanyak
 

 

Inilah leaflet tupperware februari 2017

 

 

 

 

 
 

L