Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Monday, January 9, 2017

Tips Berjaya Berniaga Tupperware Malaysia

Salam
Sebelum kita beradu dan bangun esok pagi. Saya nak share cerita tentang syukuri nikmat
.
Kita kena harga siapa sahaja yang menyumbang secara langsung mahupun tak langsung. Kalau ada kat umah kucing.. itu pun dikira makhluk yang menyumbang..
Sudi sudikan..

Sebelum tu. Promo sikit siapa nak join ahli. Better jadi ahli bulan ini. Ada gift special

 
.

 
Alkisahnya
Wang syiling jatuh di hadapan seorang lelaki yg sedang asyik mambancuh simen ..melihat logam kecil itu , tangan lelaki itu terhenti melakukan kerja. 
.
Tidak menunggu lama , tangannya segera mengutip syiling itu dan dimasukkan ke dalam poketnya. Dia menyambung semula kerjanya.
.
Sekali lagi lelaki itu terpandang duit syiling tidak jauh dari sisinya . Lelaki itu menoleh ke kiri ,kanan dan sekelilingnya.Tiada siapa yang berdekatan dengan nya .Sekali lagi dia terus mengambil syiling itu dan menyimpan dalam koceknya .
.
Tidak lama kemudian , lelaki itu ternampak lagi duit syiling berdekatan dengannya .Pun sama , dia mengambil dan menyimpannya .
.
"Rezeki aku !" Kata lelaki itu dalam hati .
Lelaki itu tidak sedar , logam syiling itu sebenarnya dicampakkan oleh ketuanya dari aras lapan bangunan separuh siap yang mereka bina itu.
.
Sebenarnya ,ketuanya mahu memanggilnya. Puas ketuanya menjerit daripada aras lapan , cuba memanggil lelaki itu yg berada pada aras paling bawah.
.
Namun , jeritan itu tidak mampu mengalahkan pelbagai bunyian mesin pembinaan di kawasan tersebut. Dek kerana itulah , ketuanya itu mencampakkan syilingnya dengan harapan lelaki itu akan mendongak melihatnya di atas. Mudah-mudahan dapatlah dia menyampaikan pesanannya kepada pekerjanya itu.
.
Sayangnya,sehingga habis wang syilingnya dibaling ke bawah , lelaki itu masih belum jugak mendongak ke atas.
Lantas , ketuanya itu mengumpulkan serpihan batu kecil yg terdapat di lantai. Satu persatu batu kecil itu dibaling ke bawah.
.
Beberapa kali batu itu mengenai badan lelaki itu . Setelah merasa sakit , lelaki itu mendongak ke atas , melihat dari mana datangnya batu-batu kecil yang menyerang tadi.
.
Barulah dia ternampak kelibat ketuanya yang sejak tadi cuba mencuri perhatiannya bagi menyampaikan pesanan.
Sahabat sekalian , Allah sering menjatuhkan rezeki (syiling ) , rahmat atau kesenangan yg tidak terkira banyak kepada kita.
Tuhan menjatuhkan 'syiling' itu sbg satu panggilan agar kita sentiasa mendongak ke atas utk mengingati dan bersyukur dengan kurniaanNya. Tetapi , acap kali kita lalai utk 'mendongak' ke atas, sebaliknya terus menikmati pemberian-Nya tanpa ucapan syukur..



Seperti kisah ketua dan pekerja tadi , apabila jatuhan syiling tidak berjaya menarik perhatian ,lalu Dia jatuhkan pula 'batu' yg berupa musibah , kegagalan , keperitan dan pengalaman yg menyakitkan. Dan hanya setelah kita merasa kesakitan itu , barulah kita teringat utk mendongak , menadah tangan utk bersyukur mengingati Yang Maha Pencipta...

 

Inilah perjalanan menuju kejayaan. Langkah lah dengan keberanian..

Saya sebenarnya nak let go item ini
Berapa yer nak jual koleksi ini. Sekali 4 unit (1set). Plz beri idea. Saya nak let go jer..
.. plz bagi cadangan harga yer..
Untuk nak beli koleksi saya dengan harga adek beradik mertua menantu cucu cicit piut.. sila click ke LINK whats app ini..
--->
http://bit.ly/KoleksiTupperwareLama
http://bit.ly/KoleksiTupperwareLama
http://bit.ly/KoleksiTupperwareLama



https://www.facebook.com/malaysiatupperware/posts/1364983933523584

 
 

Ok. Ada lagi cerita nak khabarkan..

*💝KELEBIHAN JOIN TUPPERWARE BRANDS💝*

*💐LESS  25% 🎉*
⚜Walaupun di katalog dah less, tapi kita pergi beli lessss lagiiii yerrr..memang murah nanti😜

*💐JIMAT & UNTUNG💰*
❣Untuk ahli kita dapat beli barang  murahhh..🔮
Yang OFFER2.. Yang BUKAN AHLI X DPT BELI😍

*💐ADA PROMOSI VOUCHER🎀*
⚜Kadang2 utk ahli, HQ tupperware brands akn pos voucher barang offer ke alamat kita.
Masa dan tarikh kita x tahu bila, kadang2 suprise😱

*💐INCOME SAMPINGAN💵*
❣Tuan/puan minat nk SIDE INCOME
blh sgt2, sbb tupperware brands blh mnjana pendapatan bulanan kita,, SURI RUMAH blh income dari sikit hingga ratus dan ribu..rm500..1k,2k, 3k.. Malah lebih pon ada😎
Kalau yg BEKERJAYA plak.. Biz tupperware boleh bg side income selain gaji hakiki... Duit shopping💃
Duit bawak ank jalan2.. Duit bagi mak ayah...👨‍👩‍👧
Mmg sgt2 membantu kitaa💰💰💰

*💐BANYAK DAPAT FREE GIFTTT🎁*
⚜Kalau dah join.. Beli brg nanti hujung bulan UPLINE akan bagi 🎁🎁🎁 utk beri semangat kat kitaa...🎊
Freeee jerr.. Mmg untung laa..🛍
Gift blh simpan.. Xnak boleh jual.. Terpulang pada kitaaa😊

*💐COMPANY YANG KUAT🏤*
 ❣51y di malaysia..⛲
 ❣65y di dunia🌍
HEBAT KANNN???👍🏻👍🏻

*💐PRODUCT BERKUALITI💯*
⚜Semua org kenal tupperware brands..jadi memang mnjadi bualan org.. Xperlu ragu2 lagi yang "BRANDS"✔

*💐BARANG  MUDAH JUAL⛱*
❣Org dah kenal tupperware.... Jadi mmg mudah utk jual💸
Jgn malu untuk share dgn org yg kita dealer tupperware brands yang SAH

*💐ADA WARRANTY⚙*
⚜Kebanyakan produk tupperware ada whole life warranty...sekali beli smpai anak👪 cucu🙇🏼 boleh guna...✅

*💐TEAM YG KUAT💪*
❣Kami belajar dalam group..
Ada group wasap..jauh dekat BUKAN ALASAN 😍
Leader akan bantu, JANJI KITA USAHA!!!👏

*💐MODAL CIPUT💷*
⚜Modal kecik... Xperlu buat loan.. Xpayah nak pening2😇

*💐TAK NAK BISNES🙅🏼*
❣TAPI NAK GUNA SENDIRI
boleh jer xda paksaan yer....✍

*💐BOLEH AMBIL ORDER DARI KAWAN2👩‍👧‍👧*
⚜Kalau kita dh jadi ahli
Mmg ramai org cari kitaa.. NAK TUKAR BARANG..KAWAN2 NAK ORDER.. Mmg org akn serbu kitaa.. Sbb tupperware brands limited
Xda jual dmana2 kecuali  STOKIS & DEALER SAH...kita boleh jual kat kawan2🤗

*💁Lagiiii PELUANG YG ADA😳*

*💐FREE MELANCONG...✈️*
❣Tupperware akn bg syarat yg di tetapkn
Jika layak, boleh p freee
Bawak diri jerr
Kdg duit shopping pon dapat lagiii time p.....

*💐FREE KERETA🚘*
⚜Kereta freeee
Memang besttttt xperlu bayar .....nie kelebihan yg paling org nakkk🚗🚕🚙 dapat duit minyak lagi setiap bulan..🗓

*✍DENGAN TUPPERWARE  BRANDS MEMANG BANYAK BERLAKU PERUBAHAN KEPADA KAMI..👨‍👩‍👧‍👦*
*✍MEMANG BESTTT....👍👍👍*
*✍PELUANG YANG TAK Di SANGKA2...🙀*

_📡HARI NI SAYA NK AJAk Tuan2/Puan2 di luar sana_
*"👤MARILAH JOIN TEAM KAMI👥"*
_✅BISNES YANG SANGAT HEBAT!!!!!_
_✅BiSNES YANG  MUDAH... BERKUALITI &_
_✅PRODUCT YANG 👍🏾👍🏾👍🏾_

*BERMINAT BOLEH LA WASAP SAYA UNTUK TANYA LEBIH DETAILS📇🖊*

_*💁Pm @ Whatsapp*_ 
*📲Syamputra Razali

*TuPpErWaRe TEAM POWER🌻🌹*

 

 

No comments:

Post a Comment