Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Monday, February 20, 2017

Diari kejayaan & kehidupan abang Tupperware

Assalam
Ptg nie jumpa syazwani dan hubbynya di kedai nasi ayam walaupun abang makan bihun sup.. dikala hujan renyai.. terdorong plak nak buat catatan harian begini. Ye lah. Mana tahu boleh jadi inspirasi kepada diri sendiri dan kawan kawan..
.
Ohh ya.. hari ini macam malas nak keje. Pergi merempet ke tempat keje nasib sempat nak tumb print.. oklah inilah gambar wanie yang tengah mengandung anak kembar.. 


Dah berhenti dah hujan..   jom pergi kerje..
 
Mesyuarat memang kekadang buat keras jer. Kuasa nak banyak cakap. Siapa setuju..

 
Cantik.. kan??

Tupperware Training - Business Talk - Income Opportunity - Buat Duit Dengan Tupperware - Tupperware Malaysia

PELUANG TAMBAH INCOME DI TAHUN 2017 YG KIAN MENCABAR!!
.
.
Abg Syam nak share jer kpd yg BETUL2 nak ubah hidup korg sahaja. Abg Syam nak pesan ye.. business nie bukan bisness yang daftar ahli pastu goyang kaki, atau skim cepat kaya.Ni bisness untuk korang yang sabar dan tahu strategi nak dapat duit dengan jual Tupperware.
.
Boleh ke jual Tupperware jadi kaya.??..  Abg pun dulu cakap macam tu. Tak pe. Tak berdosa pun sebab ramai sangat kat luar tu berebut rebut nak join bisness yang ntah mana mana produknya. Melabur lah 2-3 ribu pastu kononnya dapat duit dan boleh beli kereta ala ala ferari. Yang kaya memang lah taukey bisness tu. Yang koranh melabur 2-3k tu.. dapat taik hidup keras je kan..
.
Itu yang abg kata.. korang yang tamak.. abg syam tak nak dia join Tupperware. Hari ini daftar esok terus cakap "kenapa aku tak kaya".. memang abg sumbat dengan kulit durian kat mulot tu.
.
Pastu ada yang dah masuk seminggu atau sebulan terus mengeloh.. downline tak aktif dan downline tidur.. memang padan la dia tidur.. kamu pun bisness macam nak tak nak jer. Cube all out. Downline yang nak tidur terus akan ikut je korang.
.
Abg syam memang kekadang senyum je tengok kengkawan yang sah buat bertahun tahun pastu buat pun "main main".. kemudian tuduh lah bisness tupperware tak bagus.. bisness lain lagi bagus.. dipersilakan lah.. abg tak paksa. Mana tahu dia memang tak sesuai nak niaga tupperware. Dia niaga benda lain lebih berpotensi. Cuma sepanjang pengalaman abg syam. Memang orang yang kejap niaga itu.. patu tukar plak.. niaga itu lah.. dia akan berada ditahap tu je. Esok.. dia mengeloh plak ngan company baru tu.. kata tak bagus!!. Yang sebenarnya.. dia kena keluarkan SYAITAN dalam badan dia.! Meniaga tak focus.. niaga tak nak berusaha.. kata lah semua tak bagus.. tengok diri sendiri dulu..
.
Letih kan nak cerita pada orang yang tak sabar nak berjaya. Ohhh ya.. abg syam percaya tentang reseki dan kuat usaha. Kita kena ada kekuatan utk sentiasa RnD dalam bisness kita dan sentiasa follow orang yang dah berjaya. Tengok apa yang dia dah buat. Sure kita dapat ilham dari situ..
.
Orang yang tak berjaya kata "business tupperware nie susah nak dpt untung".. kalau tak macam mana lepas 3 tahun abg join business abg dapat HONDA CIVIC FREE.. dan selama 3 tahun dapat duit MINYAK RM3900.
.
Kemudian tahun yang sama.. abg mampu beli rumah idaman abg (depan umah mak di Ampang) walaupun berjaya bayar deposit dan hutang ngan bank. Bulan bulan mampu bayar RM1500.
.
Tahun lepas - 2016, hasil simpanan komisen Tupperware abg selama berapa bulan.. mampu membeli sebuah rumah secara cash dan serentak juga abg beli rumah yang ke-3 yang bertempat di PJ dan Ukay Perdana.. Abg syam sendiri rasa macam mustahil.. tapi itulah hakikatnya..

.
Bila orang tanya abg.. "Abg syam buat FULL time kan".. abg pun tersenyum.. ini kerja PART TIME saya.. side income.. pasti orang macam tak caya.. Team tupperware yang abg namakan TEAM POWER ini mampu mendapat kutipan salss terkumpul tahunan tertinggi di Malaysia tahu  2013, 2014, 2015, dan tahun lepas 2016 sekali lagi On stage dengan memenangi award Chain Of Confident. Abg dah buktikan PART TIME juga mampu mendapat sales yang lebih hebat dari orang yang ada STOKIS!!..
.
Itulah yang abg nak share dengan korang yang betul betul BERANI dan GIGIH macam abg. Tak perlu siang malam nak duduk menunggu customer di kedai. Semua terletak di hujung JARI. Sambil duduk di bilik termenung pun kita boleh dapat Customer!!
.
Itu sebab Abg syam dtang nak bantu korg sbb ramai yg mntk cara mcm mne Abg syam boleh hidup mcm skrang ni. Dengan MODAL yg mampu milik korang mampu jd lebih hebat dari Abg..
.
Abg syam percaya, Nak Jadi BERJAYA kena ada mentor atau guru Yg dah bergelumang dengan bisness ini. guru abg queen Tupperware nombor 1 di Malaysia Shireen Tan dan pakar party Malaysia Hajjah Sahliah. 2 orang yang sangat dasyat. Abg cuma klonkan diri abg jadi mereka sahaja. Itu rahsianya.. jadi Abg nak offer diri abg untuk anda gunakan kaw kaw punya.
.

.Visi Abg syam Nak lahirkan seramai mgkin Leader2 hebat utk menjadi penaung bersama dlm TEAM POWER Yang ada resepi kejayaan sendiri..   Inshallah
" TRUE LEADERS DON'T CREATE FOLLOWERS THEY CREATE MORE LEADERS"
.
"Npe kene join Team Abg Syam - Team Power? Bnyk lg group lain"
.
Team Power yang abg syam tubuh ini adalah meliputi seluruh Malaysia dan kami dah mempunyai tips dan cara mudah untuk mendapat sales dan recruite secara offline dan ONLINE. Inilah group yang satu satunya pelopor perniagaan Online di Malaysia
.
Bukan tu je Abg Syam akn kongsikan beberapa ilmu kpd geng geng Team Power abg..
.
"Apa dia tu Abg Syam?"
.
ilmu marketing yang tiada dikongsikan secara percuma di luar, HANYA di Team Power sahaja! rebut peluang yang ada depan mata.
.
1- Facebook
2- Instagram
3- Whats apps
4- Blog
5- Youtube
6- Poster awesome
7- Ayat pelaris
8- Motivasi kekal semangat
.
=================================================
untuk pengetahuan korang, kami bukan hanya berniaga.. tetapi kami anggap semua yang  berada dapat bisness ini sebagai family kami. Kami berkongsi strategi dan semangat yang sama..
.
--------------------------------------
--------------------------------------

"MANTAPPP !! Mcam mana nak daftar jd Ahli Tupperware?"
.
Boleh pm tepi Abg syam atau call jer Abg syam trus di 0123993947 sekarang! sekarang tau jgn lambat2. sbb peluang memang kena cepat. Kalau kita ber"nanti".. reseki pun bernanti nak dtg kat kita. Rebut peluang nih.
.
ingat! 0123993947 : ws atau call untuk yang betul2 nak jadi geng TEAM POWER!
.
Team Power akan sedia bantu andaa 😘
Like & Share
Atau komen " SAYA nak JOIN"

www.tupperwareteampower.blogspot.com

#tupperwaremalaysia #janapendapatan #rezekibersama #teamtlpower #wanitaperlukankami #produkterbaik






ORANG SUBANG !! Ini Peluang Anda.
PELUANG BUAT DUIT DENGAN TUPPERWARE.
.
Untuk anda yang mahu ketahui tentang PELUANG BUAT DUIT DENGAN TUPPERWARE.. boleh hubungi 012-3993947 (syamputra razali)
.
Satu event akan diadakan di HQ Tupperware di Subang Jaya. Setiap kehadiran anda akan mendapat 1 Door Gift. Hubungi sekarang yang berminat!!! Anda yang tinggal di Subang dan kawasan sekitarnya. dijemput untuk hadir.
.
Boleh layari www.tupperwareteampower.blogspot.com
atau whats app : 0123993947







Tuesday, February 7, 2017

SEMINAR POWER - bukan seminar biasa untuk geng Tupperware di Malaysia

STOP aniaya DIRI SENDIRI.
-----------------------------------------
Kita selalu melaungkan slogan " YES!! SAYA PASTI BERJAYA !!"
dan kita syok sendiri buat business dan ikut cara kita yang kononnya lain dari yang lain..
- Hasilnya.. kita asyik jatuh dan bangun.. kemudian jatuh lagi dan bangun.. syukur kita punyai kekuatan dalaman dan tak putus asa. TAPI.. sampai bila??? asyik gagal sahaja.. bile nak rasa nikmat berjaya..
.
SEMUA ini sebab kita BODOH SOMBONG. Tak nak langsung dengar dan belajar cara orang lain buat dan mereka dah berjaya pun dengan cara tu.. kita je yang buat buat pandai.. padahal kita EGO.. rasa kita bagus dan sebab tu kita LIAT nak datang.. bile hati dah LIAT.. masalah dan alasan semua tiba tiba keluar dari mulut kita.
.
Saya percaya.. pengalaman adalah GURU paling hebat dalam dunia.. pinjam sahaja pengalaman orang yang dah makan garam dan anda akan berjaya follow step mereka dan mereka akan tahu dimana lobang dan dimana jalan yang licin..
.
KESIMPULANNYA.. sertailah majlis ilmu yang mana kami akan tampilkan orang hebat dari Tupperware HQ iaitu STEVE.. dan turut sharing adalah Madam Chng Lay Peng yang datang dari Tawau dan saya sendiri sebagai Pengasas kepada TEAM POWER. Kami tak pernah merasakan kami nak tunjuk bagus.. cuma kami nak share apa yang kami alami dan nak FAMILY TEAM POWER akan berjaya seperti yang kami rasai..
.
STOP aniaya diri sendiri dan bagilah peluang kat diri kita untuk belajar dan mengetahui benda yang kita belum sedar dan tak tahu.. semoga ilmu ini berguna hendaknya.
.
25 Februari 2017, jadikan tarikh penting permulaan untuk bangkit mengetahui cara yang betul dan mudah untuk berjaya.. anda buat dan bertindak.. anda akan nampak result..
.
Insyallah.. anda akan pulang dengan sesuatu yang luar biasa..
jom daftar diri untuk ke seminar ini. 45 diperlukan dan setakat ini sudah 32 orang mendaftar. ada beberapa tiket sit lagi yang tinggal.. JOM !!
-0123993947-