Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Monday, February 20, 2017

Diari kejayaan & kehidupan abang Tupperware

Assalam
Ptg nie jumpa syazwani dan hubbynya di kedai nasi ayam walaupun abang makan bihun sup.. dikala hujan renyai.. terdorong plak nak buat catatan harian begini. Ye lah. Mana tahu boleh jadi inspirasi kepada diri sendiri dan kawan kawan..
.
Ohh ya.. hari ini macam malas nak keje. Pergi merempet ke tempat keje nasib sempat nak tumb print.. oklah inilah gambar wanie yang tengah mengandung anak kembar.. 


Dah berhenti dah hujan..   jom pergi kerje..
 
Mesyuarat memang kekadang buat keras jer. Kuasa nak banyak cakap. Siapa setuju..

 
Cantik.. kan??

No comments:

Post a Comment