Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Monday, February 20, 2017

Tupperware Training - Business Talk - Income Opportunity - Buat Duit Dengan Tupperware - Tupperware Malaysia

PELUANG TAMBAH INCOME DI TAHUN 2017 YG KIAN MENCABAR!!
.
.
Abg Syam nak share jer kpd yg BETUL2 nak ubah hidup korg sahaja. Abg Syam nak pesan ye.. business nie bukan bisness yang daftar ahli pastu goyang kaki, atau skim cepat kaya.Ni bisness untuk korang yang sabar dan tahu strategi nak dapat duit dengan jual Tupperware.
.
Boleh ke jual Tupperware jadi kaya.??..  Abg pun dulu cakap macam tu. Tak pe. Tak berdosa pun sebab ramai sangat kat luar tu berebut rebut nak join bisness yang ntah mana mana produknya. Melabur lah 2-3 ribu pastu kononnya dapat duit dan boleh beli kereta ala ala ferari. Yang kaya memang lah taukey bisness tu. Yang koranh melabur 2-3k tu.. dapat taik hidup keras je kan..
.
Itu yang abg kata.. korang yang tamak.. abg syam tak nak dia join Tupperware. Hari ini daftar esok terus cakap "kenapa aku tak kaya".. memang abg sumbat dengan kulit durian kat mulot tu.
.
Pastu ada yang dah masuk seminggu atau sebulan terus mengeloh.. downline tak aktif dan downline tidur.. memang padan la dia tidur.. kamu pun bisness macam nak tak nak jer. Cube all out. Downline yang nak tidur terus akan ikut je korang.
.
Abg syam memang kekadang senyum je tengok kengkawan yang sah buat bertahun tahun pastu buat pun "main main".. kemudian tuduh lah bisness tupperware tak bagus.. bisness lain lagi bagus.. dipersilakan lah.. abg tak paksa. Mana tahu dia memang tak sesuai nak niaga tupperware. Dia niaga benda lain lebih berpotensi. Cuma sepanjang pengalaman abg syam. Memang orang yang kejap niaga itu.. patu tukar plak.. niaga itu lah.. dia akan berada ditahap tu je. Esok.. dia mengeloh plak ngan company baru tu.. kata tak bagus!!. Yang sebenarnya.. dia kena keluarkan SYAITAN dalam badan dia.! Meniaga tak focus.. niaga tak nak berusaha.. kata lah semua tak bagus.. tengok diri sendiri dulu..
.
Letih kan nak cerita pada orang yang tak sabar nak berjaya. Ohhh ya.. abg syam percaya tentang reseki dan kuat usaha. Kita kena ada kekuatan utk sentiasa RnD dalam bisness kita dan sentiasa follow orang yang dah berjaya. Tengok apa yang dia dah buat. Sure kita dapat ilham dari situ..
.
Orang yang tak berjaya kata "business tupperware nie susah nak dpt untung".. kalau tak macam mana lepas 3 tahun abg join business abg dapat HONDA CIVIC FREE.. dan selama 3 tahun dapat duit MINYAK RM3900.
.
Kemudian tahun yang sama.. abg mampu beli rumah idaman abg (depan umah mak di Ampang) walaupun berjaya bayar deposit dan hutang ngan bank. Bulan bulan mampu bayar RM1500.
.
Tahun lepas - 2016, hasil simpanan komisen Tupperware abg selama berapa bulan.. mampu membeli sebuah rumah secara cash dan serentak juga abg beli rumah yang ke-3 yang bertempat di PJ dan Ukay Perdana.. Abg syam sendiri rasa macam mustahil.. tapi itulah hakikatnya..

.
Bila orang tanya abg.. "Abg syam buat FULL time kan".. abg pun tersenyum.. ini kerja PART TIME saya.. side income.. pasti orang macam tak caya.. Team tupperware yang abg namakan TEAM POWER ini mampu mendapat kutipan salss terkumpul tahunan tertinggi di Malaysia tahu  2013, 2014, 2015, dan tahun lepas 2016 sekali lagi On stage dengan memenangi award Chain Of Confident. Abg dah buktikan PART TIME juga mampu mendapat sales yang lebih hebat dari orang yang ada STOKIS!!..
.
Itulah yang abg nak share dengan korang yang betul betul BERANI dan GIGIH macam abg. Tak perlu siang malam nak duduk menunggu customer di kedai. Semua terletak di hujung JARI. Sambil duduk di bilik termenung pun kita boleh dapat Customer!!
.
Itu sebab Abg syam dtang nak bantu korg sbb ramai yg mntk cara mcm mne Abg syam boleh hidup mcm skrang ni. Dengan MODAL yg mampu milik korang mampu jd lebih hebat dari Abg..
.
Abg syam percaya, Nak Jadi BERJAYA kena ada mentor atau guru Yg dah bergelumang dengan bisness ini. guru abg queen Tupperware nombor 1 di Malaysia Shireen Tan dan pakar party Malaysia Hajjah Sahliah. 2 orang yang sangat dasyat. Abg cuma klonkan diri abg jadi mereka sahaja. Itu rahsianya.. jadi Abg nak offer diri abg untuk anda gunakan kaw kaw punya.
.

.Visi Abg syam Nak lahirkan seramai mgkin Leader2 hebat utk menjadi penaung bersama dlm TEAM POWER Yang ada resepi kejayaan sendiri..   Inshallah
" TRUE LEADERS DON'T CREATE FOLLOWERS THEY CREATE MORE LEADERS"
.
"Npe kene join Team Abg Syam - Team Power? Bnyk lg group lain"
.
Team Power yang abg syam tubuh ini adalah meliputi seluruh Malaysia dan kami dah mempunyai tips dan cara mudah untuk mendapat sales dan recruite secara offline dan ONLINE. Inilah group yang satu satunya pelopor perniagaan Online di Malaysia
.
Bukan tu je Abg Syam akn kongsikan beberapa ilmu kpd geng geng Team Power abg..
.
"Apa dia tu Abg Syam?"
.
ilmu marketing yang tiada dikongsikan secara percuma di luar, HANYA di Team Power sahaja! rebut peluang yang ada depan mata.
.
1- Facebook
2- Instagram
3- Whats apps
4- Blog
5- Youtube
6- Poster awesome
7- Ayat pelaris
8- Motivasi kekal semangat
.
=================================================
untuk pengetahuan korang, kami bukan hanya berniaga.. tetapi kami anggap semua yang  berada dapat bisness ini sebagai family kami. Kami berkongsi strategi dan semangat yang sama..
.
--------------------------------------
--------------------------------------

"MANTAPPP !! Mcam mana nak daftar jd Ahli Tupperware?"
.
Boleh pm tepi Abg syam atau call jer Abg syam trus di 0123993947 sekarang! sekarang tau jgn lambat2. sbb peluang memang kena cepat. Kalau kita ber"nanti".. reseki pun bernanti nak dtg kat kita. Rebut peluang nih.
.
ingat! 0123993947 : ws atau call untuk yang betul2 nak jadi geng TEAM POWER!
.
Team Power akan sedia bantu andaa 😘
Like & Share
Atau komen " SAYA nak JOIN"

www.tupperwareteampower.blogspot.com

#tupperwaremalaysia #janapendapatan #rezekibersama #teamtlpower #wanitaperlukankami #produkterbaik






ORANG SUBANG !! Ini Peluang Anda.
PELUANG BUAT DUIT DENGAN TUPPERWARE.
.
Untuk anda yang mahu ketahui tentang PELUANG BUAT DUIT DENGAN TUPPERWARE.. boleh hubungi 012-3993947 (syamputra razali)
.
Satu event akan diadakan di HQ Tupperware di Subang Jaya. Setiap kehadiran anda akan mendapat 1 Door Gift. Hubungi sekarang yang berminat!!! Anda yang tinggal di Subang dan kawasan sekitarnya. dijemput untuk hadir.
.
Boleh layari www.tupperwareteampower.blogspot.com
atau whats app : 0123993947







No comments:

Post a Comment