Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Tuesday, September 26, 2017

Trip Melancong Tupperware ke LONDON

EROPAH telah memberi semangat luar biasa. Kali ini ke LONDON pastinya akan lebih double semangat. 

.

SIAPA nak Ikut saya ke LONDON dengan hanya JUAL TUPPERWARE?

- Jalan makan angin FREE

- Hotel 5 bintang

- Duit poket dapat beribu

- Pemandu pelancong bawak jalan

- Hadiah suprise merata rata

- Makan minum 24 jam ditanggung

- nak tulis tak cukup Fb plak nak cerita betapa seronoknya saya dengan TRIP ELITE VVIP dari Tupperware !!

.

Jom kita ke LONDON

- Jika anda baca sampai ayat ini.. maknanyer anda yang saya cari..  takkan nak tengok je saya pergi..? tak teringin ker?


- nahhh—

www.wasap.my/60132230082/saya+Nak+pergi+melancong+percuma+dengan+TUPPERWARE


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=575049445890911&set=a.103025389759988.4121.100001575820042&type=3












Wednesday, September 6, 2017

Tupperware Promotion Offer September 2017

Assalammualaikum
apa khabar semua
thanks sebab sudi layari blog saya.. sebelum tu.. ini promo untuk set mickey mouse ini..

saya publish di FB 7-9-2017

BANTU saya.. untuk servey.. mana satu cartoon yang korang suka??

- mengikut warna??

.

sila Comment kat bawah yer..

p/s mana tahu menjadi milik anda !!!

just LIKE - Comment - Share !!!

.

Layari blog saya untuk lebih Hadiah dan peluang dapat Tupperware FREE

www.tupperwareteampower.blogspot.com

.

kalau mengidam sangat nak item ini.. boleh click link ini -->

.

www.wasap.my/60132230082/saya+nak+sangat+sangat+DESNEY

.

TQ


https://www.facebook.com/tupperwaresyamputra/posts/1541393005923212






menarik kan tumbler mickey mouse ini..

lama saya simpan taw..

.

oklah..

saya nak paste kan lagi promo saya yang semalam



Saya BUKA PELUANG.. anda yang telah daftar dengan saya dan mahu COME BACK kembali meniaga dan buat bisness ini.. saya mempelawa anda untuk sama sama BELAJAR untuk niaga secara ONLINE dengan saya. Khas untuk anda yang daftar dengan saya sahaja yer.. maklumlah.. henfon dan hilang number. kena seru kat FB balik.

.

boleh click link ini yer.. dan saya masukkan dalam group saya. Dalam group tu saya akn berikan strategi dan saya berikan Challenge Khas untuk anda !!!

.

Anda pasti akan seronok !!

.

click sini ya..

www.wasap.my/60132230082/saya+nak+join+GROUP+syamputra+Razali+TP












proses sebelum jadi hamper tupperware..

semoga semua seronok kan..


so, jom tengok leaflet bulan september 2017 tupperware malaysia