sudikan click untuk kekayaan saya

Dato Dri Siti Nurhaliza Berduet Dengan Pakcik Tupperware

Team Power

Team Power
Team Power Tupperware
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia : Buat Duit Tambah Pendapatan

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Buat Duit Tanpa Modal. Salah satu cara Bisnes Internet Paling Mudah Saya sedia membantu from zero to hero !! Call & Whats app 012-3993947 (Syamputra Razali) FB : Syamputra Razali TP Tupperware Malaysia; Syamputra Razali Tupperware; 2019; Nano Nature Water Filtration System; Tupperware Malaysia Katalog; Tupperware Catalogue;Tupperware Malaysia; Tupperware Katalog 2019

Monday, January 20, 2020

Tong keropok Tupperware confirm tak lemau. Tall Canister 10 liter

Suami MARAH sebab KEREPOK cepat LIMAU.

Benci .. benci .. benci..
Dah penat penat goreng keropok.. bila bagi laki ngan anak anak makan semua komplen.. “tak rangup la.. lemau la.. bau lipas lah”

Itu dulu...
Masa akak guna TONG keropok yang tutup longgar. Memang betul ada lipas dan semut masuk. Padanlah laki marah..

Sekarang.. bila Tupperware dah keluarkan TONG Tupperware serbaguna. Akak jadi tak tentu arah. Memang tak boleh MOVE on.. First day dah beli dah tong tupperware ini.

Kekadang akak letak keropok kembang. Bila orang datang, akak jadikan tempat buat air. Senang buat Cocktail. Latest akak beli letak beras 5 kilo. Memang lebih dari muat sebab tong nie 10 liter.

Kekadang kalau akak dah naik hantu dengan anak anak. Memang akak jadikan tong ini GONG akak. Satu rumah bergegar.

Oklah. Akak nak bagitahu, akak suka dan jatuh cinta ngan tong nie. Kalau korang nak beli.. boleh contact ngan PAKCIK Tupperware

Akak rekemen beli dengan dia. Dah la hensem. Baik hati plak tu.

Click sini ya..

http://www.wasap.my/60123993947/Beli+Tall+Canister

Kalau korang nak terus ngan pakai tong lama.. silakan.. akak dan suami.. saling bahagia sebab TALL Canister ini.

~ Yang tak LIKE tu.. mesti jealous kan..












Tuesday, January 14, 2020

Rahsia Pakcik Tupperware Dapat Sales sebulan dapat extra income

💢𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 PAKCIK 𝐂𝐋𝐎𝐒𝐄 𝐒𝐀𝐋𝐄𝐒 TUPPERWARE 𝐑𝐌600k setiap BULAN💢

✅ Anda pernah niaga Tupperware?

✅ Sales 𝐒𝐄𝐍𝐃𝐔 dan ID (Keahlian) dah EXPIRED?

✅ Energy down dah give up nak buat sales ? dan start campur campur jual barang lain

✅ Nak berjaya dlm bisnes Tupperware  tapi tak tahu macam mana?

✅ Nak belajar teknik close " 𝐁𝐈𝐆 BIG BORONG " ?

✅ Nak "𝐇𝐢𝐭 𝐭𝐚𝐫𝐠𝐞𝐭" tahun ni untuk join pergi TRIP melancong ?
.
Anda diseru untuk join class ONLINE Pakcik "𝑯𝑶𝑾 𝑻𝑶 𝑩𝑬 𝑨 𝑺𝑼𝑷𝑬𝑹 𝑨𝑪𝑯𝑰𝑬𝑽𝑬𝑹 𝑰𝑵 90 𝑫𝑨𝒀𝑺 ". Start Bulan Januari sampai Mac 2019😍. Confirm jadi DIRECTOR!!

Anda mungkin terlepas class ONLINE sebelum ni. Jangan risau peluang datang lagi. Join sekarang ! Pakcik buat dalam whats app GROUP aja. Duduk kat rumah sambil dodoi anak pun boleh, sambil masak pun boleh..

TERBUKA 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 100 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗧𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗟 !

𝗞𝗹𝗶𝗸 𝘀𝗶𝗻𝗶 𝘀𝗲𝗸𝗮𝗿𝗮𝗻𝗴

www.wasap.my/60123993947/Join+Class+Pakcik+Tupperware
.
www.wasap.my/60123993947/Join+Class+Pakcik+Tupperware

. www.wasap.my/60123993947/Join+Class+Pakcik+Tupperware
.
" 𝑵𝑨𝑲 𝑩𝑬𝑹𝑱𝑨𝒀𝑨 𝑲𝑬𝑵𝑨 𝑭𝑶𝑳𝑳𝑶𝑾 𝑴𝑪𝑴 𝑴𝑨𝑵𝑨 𝑶𝑹𝑮 𝑩𝑬𝑹𝑱𝑨𝒀𝑨 𝑩𝑼𝑨𝑻 "

𝑺𝒆𝒌𝒂𝒓𝒂𝒏𝒈 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒂𝒌 𝒑𝒆𝒓𝒍𝒖 𝒏𝒂𝒌 𝒍𝒂𝒏𝒈𝒈𝒂𝒓 𝒅𝒊𝒏𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒍𝒂𝒈𝒊. 𝑨𝒎𝒃𝒊𝒌 𝒊𝒍𝒎𝒖 𝒅𝒂𝒏 𝒑𝒆𝒏𝒈𝒂𝒍𝒂𝒎𝒂𝒏 𝒃𝒆𝒓𝒉𝒂𝒓𝒈𝒂 𝒅𝒓𝒑 PAKCIK. 𝑲𝒊𝒕𝒂 𝒂𝒅𝒂 𝒍𝒂𝒈𝒊 𝒎𝒂𝒔𝒂 4 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏 𝒖𝒏𝒕𝒖𝒌 𝒑𝒆𝒏𝒖𝒕𝒖𝒑 𝒕𝒂𝒉𝒖𝒏 𝒏𝒊 & 𝒕𝒊𝒂𝒅𝒂 𝒚𝒈 𝒎𝒖𝒔𝒕𝒂𝒉𝒊𝒍 𝒅𝒈𝒏 𝒊𝒛𝒊𝒏 𝑨𝑳𝑳𝑨𝑯. 𝑨𝒏𝒅𝒂 𝒉𝒂𝒏𝒚𝒂 𝒑𝒆𝒓𝒍𝒖 𝑩𝑬𝑹𝑻𝑰𝑵𝑫𝑨𝑲 𝑺𝑬𝑲𝑨𝑹𝑨𝑵𝑮 !
.
.
P/S : Jangan Ketinggalan, pastikan anda join class pakcik untuk satu perubahan besar dalam kehidupan anda. Mungkin ini ada satu titik tolak dan peluang utk anda ubah hidup daripada biasa kepada LUAR BIASA !

#classonlinepakcik
#classpakcik



DEGIL !! BERKERAS TAK MAHU RESIGN KERJA
- Lelaki ini nekad untuk menjadi pendidik sampai pencen
.
Siapa yang tak mahu duit banyak
Siapa yang tak mahu kebebasan masa
Siapa yang tak mahu ada kedai sendiri

Dah kali ke 3, lelaki ini ditawarkan membuka stokis @ studio. Namun, dia tetap dengan keputusannya untuk terus menjalankan perniagaan secara PART TIME sahaja dan TANPA STOKIS.

Kehidupan perniagaannya bermula seawal pagi jam 5-6 pagi dan kemudian masuk kerja sebagai pengajar di Institusi MARA jam 8.00 pagi.

Masa makan lunch diselang selikan untuk membuat posting di fesbuk dan kemudian kembali bertugas jam 2.00 ptg. Jam 5.00 ptg punch out di kolej dan punch in pula distokis. Jika perlu ke pejabat post J&T untuk post barang yang diorder oleh customer tersayang.

Malam pula jam 9.00-11.00 memang ruangan untuk live di fesbuk dan membalas secara msg dan coaching secara ONLINE di group whats app.

Jam 12.00 membuat penulisan content dan edit video untuk dimuat naik di youtub dan juga di blog. IG juga di update dan jam 1.00 pagi membelai meow 2 ekor yang kehausan kasing sayang.

Rutin inilah yang dilakukan oleh Syamputra Razali yang menggelarkan dirinya Pakcik Tupperware.

Hampir 11 tahun menjalankan perniagaan produk Tupperware dan selama itulah kehidupannya bertukar dan misinya tetap sama iaitu mengubah kehidupan untuk lebih sempurna dengan keuntungan berniaga Tupperware.

Memang ramai yang bertanya kepadanya. Bagaimana boleh berada ditahap ini dengan jualan organisasi mencecah RM5 juta setahun.

Jawapannya semua diceritakan didalam eBOOK yang dihasilkan. Rahsia dan tips perniagaannya dihimpum tanpa selindung untuk dikongsikan kepada semua.

Jika anda berminat, ayuh dapatkan nya.  Cepat Click ya di —> www.wasap.my/60123993947/saya+nak+eBOOK

Sudi sudikan,

#pakcik1000impian














Sunday, January 12, 2020

Team Pakcik Champion Lagi : Tupperware Malaysia Award 2020

Kita Champion !!

Malam ini tiba tiba pakcik rasa sebab sangat pakcik berjaya menempatkan diri dalam TOP achievers yang berjaya pecah rekod untuk challenge “A Star Is Born”

Sesungguhnya pakcik bangga melihat kejayaan Puan Yunaizah Yunos hasil kerja kerasnya dan rangkaiannya kerana berjaya mencipta kejayaan luar biasa.

Kejayaan RM4.27 juta sales Team Power tahun lepas memang bukan yang terbaik namun, kejayaan mengekalkan prestasi selama 10 tahun adalah satu kejayaan yang memberi sebak didada.

Pakcik berazam tahun 2020 ingin mengembalikan Kejayaan mendapat RM6.8 juta sales tahun 2014.

Ayuh semua yang mahu mengetahui apa yang pakcik dan TEAM POWER buat dibawah rangkaian Nombor #1 Malaysia iaitu ASGroup.

Jika anda mahu mengetahuinya. Semuanya terkandung dalam eBook yang pakcik hasilkan khas untuk anda !!

Jom click dibawah ini untuk dapatkan ia secara percuma.

Sudilah terima ebook “10 Step Newbie Tupperware Team Power nak Berjaya” semoga menjadi inspirasi unti berjaya !!

Kepada yang nak ebook ini secara percuma. Boleh click link dibawah

www.wasap.my/60123993947/eBook+Newbie+Tupperware

50 orang terawal sahaja.

#newbietupperware
#ebooktupperware

Yang sayang kalian,

Syamputra Razali
~ sedekad dengan Tupperware







Saturday, January 11, 2020

Tips pujuk supaya suami izin dan restu isteri niaga Tupperware

Pakcik,  Saya memang nak sangat berniaga Tupperware, namun, suami saya tidak izinkan saya.



Saya buat semua ini demi keluarga dan anak anak. Namun, apakan daya saya. Saya tak mampu meneruskannya.

Itulah luahan Hati Sis X (nama dirahsiakan) yang meluah perasaan kepada pakcik.

Pakcik ada beberapa Tips untuk memujuk hati suami supaya memberi izinkan dan jika kena caranya suami sendiri akan ajak perlu ke stokis untuk beli Tupperware.

Ini pakcik berikan 3 Tips untuk anda semua yang ada bau bau bacang suami macam tak berapa nak restu kegiatan murni anda nak dapat extra income.

1. ELAKKAN RUMAH BERSEPAH
- sebagai suami, mereka tak mahukan apa apa kecuali 3 perkara. 1. Rumah kemas, dapor berasap masak sedap dan anak anak kemas terjaga. Jika anda mula mula niaga dah rumah macam tongkang pecah. Kain baju bersempok sana sini. Tandas berdaki dan pinggan mangkuk kat singki dah berulat dan berbau longkang. Memang wajar anda kena stop niaga. Sebab anda tak pandai bahagi masa dan tak boleh uruskan masa dengan baik. Suami akan tak izinkan anda bila mana rumah tak terjaga. Jadi, nasihat pakcik. Selesaikan tugas anda sebagai seorang isteri dan kewajiban anda sebagai suri rumah. Sebagai tulang rusuk kiri kepada lelaki, anda sebagai seorang isteri kena berjaya mengurus hal diri dan keluarga dahulu sebelum bersusah payah membantung reseki diluar. Risau nanti, suami jumpa vitamin kali ke 19 yang auranya masyallah tak bisa di tolak.

2. BAGITAHU NIAT ANDA KEPADA SUAMI YANG ANDA BUAT SEMUA INI UNTUK BANTU DIA
- Paling penting, adalah anda kena benar benar ikhlas dan jujur anda lakukan bisnes ini untuk bantu keluarga walaupun jauh dilubuk hati anda nak cari extra income untuk beli barang kemas dan nak beli baju baju cantik. Namun, bagitahu niat anda memang nak bantu keluarga supaya suami tahu niat anda itu. Paling penting, sekali sekala tunjukkan kejayaan anda dapat untung dari Tupperware tu dengan beli barang dapor. Beli baju baru anak anak dan paling memeranjatkan anda tunjukkan buku akaun yang anda buat untuk anak anda yang anda simpan. Bila suami terkejut suprise yang anda buat walaupun untung anda itu sedikit tetapo NAMPAK hasilnya. Suami akan restui. Anda perlu belanja jiwa suami dan senantiasa bersungguh sungguh. Awas!! Anda diperhatikan oleh suami.

3. LAPORKAN SETIAP KEJAYAAN DAN ELAKKAN BERKONGSI KEPERITAN.
- Sistem kepala suami memang tak boleh menerima sesuatu yang boleh menyebabkan isterinya nampak susah. Lumrah lelaki memang sejenis yang sayangkan bini. Dia akan protect isteri dari kesusahan. Elakkan cakap “penatlah bang, orang dengki.. orang caras.. orang itu ini..” nanti sistem kepala suami akan rasa Niaga Tupperware ini menyusahkan sahaja. Lebih baik duduk rumah jaga anak, lipat kain. Jadi, pakcik nak nasihatkan, elakkan bercerita diperingkat awal ini. Semua kesedihan itu perlu di kongsi dengan upline ataupun pakcik sahaja. Sebab pakcik dah lalui dan faham serta ada penyelesaiannya.  Bila yang pahit ditutup sementara. Dan kemudian anda meletop. Ceritalah kat suami suatu ketika dulu susah payah anda. Pasti suami akan menitiskan air mata mengenangkan derit insan tersayang menyembunyikan kesakitan sebelum menempuhi kejayaan. Jadi, Lepas suami nampak indah yang indah, ia akan rasa. Bisnes Tupperware ini memang sesuai dan sangat memberi pulangan yang bermakna. Suami nak tengok Figure dalam bentu NOMBOR. Jadi, kalau dapat tunjukkan Biznet dan duit masuk macam transaction jual beli dan komisen lebih baik dan percayalah, suami senang nak beli jiwa. Anda perlu dapatkan payung perak (keizinan) itu dari suami.



Sebagai kesimpulannya,

Pakcik
Menyeru kepada anda agar jaga hubungan dengan suami. Sebab suami adalah syurga anda.

Bakal menjadi suami,

Syamputra Razali
Siapakah yang sudi?











Thursday, January 9, 2020

Setiap 5hb sahaja pakcik akan nangis. Memang nak jerit ker nak nangis dapat income sampingan dari Tupperware

SETIAP KALI 5 hb PASTI PAKCIK NANGIS.



Siapa tak nangis. Setiap kali 5 haribulan je, bila pakcik pergi ke tempat RIMAU jer. Pakcik click je “PERTANYAAN BAKI”.. jumlahnya semakin bertambah. Pakcik pun adakalanya bersorak sendiri “YESSSS!!” Mahu tak nyer, setiap bulan boleh buat deposit beli rumah. memang kalau boleh menjerit, pakcik dah jerit sekuat hati

Dah lama sebenarnya pakcik impikan keadaan senyum bila di depan Kotak Rimau ni. Dulu, bila pergi jer pasti pakcik dok berjampi konon konon nombor yang ada dipapan screen tu akan bertambah kosong. dah berpuluh tahun pakcik berjampi serapah, rupanya sampah sahaja dalam poket. bila keluar kertas yang cakap "BAKI TAK MENCUKUPI"

Bila dah pulang dari bank dengan mula pilu, minyak motor pun pakcik press pelan pelan supaya boleh jimat. pakcik dapat je bau kat mana majlis ada MAKAN FREE. kalau ada rezeki keluarlah beg plastik dan getah dalam poket seluar. manalah tahu boleh tapaw bawak balik.

bertahun tahun pakcik berkeadaan yang macam tu, ditambah pula bila pakcik dapat berita gembira. Kredit KAD "Approve". memang bulan tu juga all out guna bayar sana sini. akhirnya dah full kad yang pertama. kemudian apply yang ke-2 dan kemudiannya sama juga, FULL juga. apply lagi yang ke-3 dan ke-4. semua yang pernah pakcik ada iaitu 5 kad yang membuatkan kepala pakcik pening nak gali kat mana lubang emas supaya dapat duit banyak.

Start lah pakcik acara DIET. bila orang tanya "syam, kenapa tak makan?" pakcik jawap "Diet". walhal, dalam poket memang yilek (kosong). memang lebihkan air dan makan sehari sekali. kalau dah tak tahan sangat, beli lah meggie yang tak ada perisa. dan goreng dengan minyak ayam. meggie yang ada perisa mahal. meggie yang kosong tu jauh lebih murah. setiap minggu, start pergi tesco jam 10 malam. masa tu roti dan ikan yang dah expired mereka jual dengan harga lelong. memang beli lah ayam dan juga ikan yang dah lebam. makan lah selagi boleh.

Begitulah pakcik 11 tahun lepas, memang kais pagi makan pagi, kais petang makan malam. Memang pakcik idamkan rumah sendiri dan kereta besar serta nak pergi melancong sana sini. Nak juga bagi mak ayah gaji bulan banyak banyak dan mereka boleh beli apa sahaja yang mereka suka. itu impian pakcik.

setelah pakcik bertemu bisness ini, ramai cakap " boleh kaya ker jual tupperware?" malah, ramai juga downline pakcik yang move to other business sebab tengok bisnes ini sangat sangat beri pulangan kecil. yang mereka nampak adalah 1% dari faedah dan mereka tak nak tanya pun orang yang dah bertahun tahun dalam bisness ini. pakcik dah tengok beberapa orang. hidup mewah dengan rumah dan impian besar mereka tercapai.

Dunia perniagaan kini dah jauh berbeza. dah tak perlu buka kedai, tak perlu nak buat flyers promosi beribu riban, Dunia niaga adalah dunia kepercayaan dan keyakinan orang tentang kita. sejauh mana kita dikenali dan sejauh mana kita aktif dan fokus kepada 1 bisness. Nak niaga banyak bisness boleh jer,, cuma, apakah kita dah berjaya dengan 1 bisness. tamak nak kaya tu boleh. cuma nasihat pakcik kepada diri sendiri agar jadi PAKAR dalam bisness yang ada ini. bila dah paham selok belok niaga. Niaga TAIK LEMBU pun pasti ada orang beli.

pakcik dah hampir 11 tahun dalam bisnes Tupperware sehingga nafas orang yang bercakap dengan pakcik tentang Tupperware pun pakcik dah tahu dia ada potensi atau tidak.

Semangat dan impian memang perlu. ia perlu seiring dengan TINDAKAN. tindakan kita akan menentukan hasil. Orang yang ada daya USAHA sahaja yang digelar USAHAwan. kalau dia ada angan angan sahaja, dipanggil HAIwan.

Pakcik nak buka 1 class Online yang ke 3 di whats app group memandangkan dah ada 2 Group yang penuh. Pakcik mencari Newbie yang nak mencuba bisness yang produk dah pun 55 tahun di Malaysia. produk yang ada jenama dan dipercayai.

pakcik mohon untuk hubungilah pakcik..

caranya adalah.. click pautan yang pakcik bagi diruangan komen dibawah

pakcik sangat sangat berharap anda merebut peluang ini.

yang sayang kamu,

Syamputra Razali
guru besar Tupperware