Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia : Buat Duit Tambah Pendapatan

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Buat Duit Tanpa Modal. Salah satu cara Bisnes Internet Paling Mudah Saya sedia membantu from zero to hero !! Call & Whats app 012-3993947 (Syamputra Razali) FB : Syamputra Razali TP Tupperware Malaysia; Syamputra Razali Tupperware; 2018; Nano Nature Water Filtration System; Tupperware Malaysia Katalog; Tupperware Catalogue;Tupperware Malaysia; Tupperware Katalog 2018

Wednesday, June 20, 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri : Tanya ABAM CHAM : Borak borak santai Tupperware 2018

Assalammualaikum
Ramai orang PM tepi Abam Cham.. dan tanya " macam mana ...... bagaimana... apa... siapa... kenapa...???" 
.
Abam ucapkan terima kasih.. syukur jugak ada orang nak borak borak ngan kita dari duduk termenung seorang diri.. lalu abam pun jawab lah dan beri apa yang abam tahu.. Oleh kerana soalan yang hampir sama setiap orang.. abam nak buat peluang u olz.. untuk tanya sahaja di sini.. dan abam akan jawab di blog untuk manfaat orang lain juga. abam akan share apa sahaja.. dari HATI ke HATI.. dan abam juga tak kisah sapa sahaja nak bertanya.. Orang abam dari Team Power ker.. atau sapa sahaja.. Kita kan kawan..
.
Sampaikan soalan korang dengan click comment dibawah atau Pm tepi abam dengan click pautan ini masuk whats abam terus.. ---> www.wasap.my/60123993947/Tanya+Abam+Cham
.
#tanyabamcham
#syamputrarazali
#tupperwaremalaysia



Abam juga jual set cake yang berbaloi baloi..
murah kan.. harga lelong je nie..







set royal nie sangat menarik.. jom tengok katalog tupperware yang terbaru. Tupperware catalog terbaru bulan june 2018 ini memang banyak giler yang best best..




LELONGGGGGGG
Kasi Lelong jer Harga special
.
Stok Baru Sampai Untuk Ole ole OPEN HOUSE 🍰🍰🍰🍰🍰
———————————
Melenggang je datang open house atau beraya umah sanak saudara?
.
Bawa sikit ole ole yang awesome ini.. sebagai buah tangan anda !!
.
Ada bekas Tupperware (mangkuk 2 unit siap tangkai) dan setiap satu ada kek coklat dan orange coklat yang sedap.. berat 250g. 🍰🍰berat sebab kek butter. kek tahan sampai september 2018. memang sangat sesuai bawak sebagai ole ole untuk hadiahkan kepada yang istimewa. ingatannya sepanjang zaman..🎂🎂
.
jom hubungi abam ya..😎






Monday, June 18, 2018

Sambutan Hari Raya 2018 | Lebih Bermakna dengan Tupperware : Promo Raya 2018

Sambutan Hari Raya 2018 | Lebih Bermakna dengan Tupperware


Selamat hari raya semua..
pagi ini.. abam nak cerita sikit promo yang anda boleh dapat bila mana membuat pembelian dan juga bagi director.. ada hadiah menanti anda..








Buat duit tanpa modal dan mudah dengan sertai kami

Join us as a Tupperware Brands member and receive amazing rewards! From a 25% savings on all Tupperware Brands products, incentive trips, free cars and the best career path, it's all here with us. Contact Syamputra Razali
0123993947

Kepada yang masih belum menjadi member Tupperware Brands, jom daftar sekarang. Anda berpeluang mendapat hadiah PERCUMA 😍😍
Ingin jadi ahli tupperware : Dpt tupperware dan free gift🎁🎁🎁

Keistimewaan 25% diskaun dr harga katalog.
Boleh beli sendiri di stokis berdekatan tanpa perlu pos.
Boleh beli bila2 masa ..nak cepat...nak segera...

===============================
FAEDAH LAIN JADI AHLI TUPPERWARE
===============================
Ya !!, jika anda dah baca sampai tahap ini.. maknanya anda ada MINAT nak jadi ahli.. saya ceritakan sedikit manfaat jadi ahli
# Anda memiliki KAD Diskaun kepada semua barangan dalam katalog Tupperware dan juga promosi Tupperware
# Anda akan dapat membeli SET LEVEL (second last pages di katalog) dengan harga yang sungguh berpatutan dengan setiap pembelian RM550,RM880 dan RM680
# Anda akan berpeluang untuk menyertai cabaran dan peraduan yang dikeluarkan oleh Tupperware Brands Malaysia seperti mendapat FREE Gift dan banyak lagi hadiah
# PALING BEST !!.. Anda akan mendapat Komisen dan Bonus dari setiap pembelian Tupperware anda mahupun Team Downline anda.. ---> Jika anda NAK MENJANA PENDAPATAN...
(kebanyakkan orang tak tahu.. beli Tupperware pun dapat CEK KOMISEN.. Nak tahu saya akan bongkarkan RAHSIA ini untuk anda)
=========================
TAK SABAR NAK DAFTAR AHLI
=========================
Tahniah sebab anda membuat keputusan yang sangat tepat.. dan lebih TEPAT bila mana anda mendaftar sebagai ahli dibawah Organisasi TEAM POWER yang sudah dikenali diseluruh Malaysia dimana kebanyakkan mereka berjaya melalui pernigaan TUPPERWARE secara Online.
TEAM POWER sudah mempunyai lebih dari 200 Director sepanjang penubuhannya.. antara kejayaan TEAM POWER adalah
# Menerima anugerah "RAINBOW AWARD" (4th) untuk tahun 2014 untuk kategori EXECUTIVE DIRECTOR
# Pengasas TEAM POWER iaitu Syamputra Razali menerima HONDA CIVIC setelah terpilih sebagai CAR Achievers pada tahun 2014
# Jumlah ahli adalah mencecah 6000 dan setiap Negeri mempunyai wakil. Malah TEAM POWER juga mempunya wakil DIRECTOR dari Brunei, Thailand, Singapura dan Indonesia
# Jualan TEAM POWER tahun 2014 adalah RM6.2 JUTA secara keseluruhannya
# Pendapatan kebanyakkan DIRECTOR adalah 4 angka sebulan dan mereka sangat HARMONIS dengan bekerjasama antara satu sama lain seperti satu FAMILY.
===============================
JOM.. PANTAS DAFTAR SECARA ONLINE
===============================
sekiranya anda mahu bertanya atau apa sahaja kemusyikilan.. boleh direct whats app saya ditalian
==========================
012-3993947
==========================

ASYIK TENGOK ORANG JER...
*************************
- Anda mesti terfikir, kenapa orang lain berniaga dan kita asyik tengok jer..
- Anda mesti terfikir,
boleh ke berjaya dan dapat extra income ngan niaga Tupperware ini?
- Anda mesti terfikir,
siapa nak guide anda kalau anda dah start daftar dan nak berniaga..
....
Jawapannya..
KAMI lah..
Kami Organisasi Nombor #1 yang buat perniagaan Online secara berjemaah dan ada TEAM yang support each others.
.
Kami menggunakan STRATEGI dan FORMULA serta kongsi semangat sama sama biarpun hanya secara ONLINE diseluruh Malaysia.
.
Kami sangat sangat gigih dan bersemangat. andai ada yang rasa DOWN... kami akan bantu pulihkan dengan beri aura yang positif. Kami seperti 1 family.. saling bantu membantu..
.
Kamilah TEAM POWER..
.
Jika anda ada terdetik nak bantu keluarga dan nak ada extra income. HUBUNGI-lah.. Agen Team Power diseluruh Malaysia.
.
ayuh !! Sertai TEAM POWER

Sunday, June 17, 2018

Selamat Hari RAYA : Leaflet Baru Lebih Awesome. Clerance Tupperware yang meriah. Katalog Tupperware June 2018



Assalammualaikum Malaysia. Selamat Hari Raya.. Abam hari ini jadi pengawal lagi di Opis abam. abam kerja menunaikan kewajipan seorang warga MARA.#mara - walaupun sedang beraya.. abam datang bekerja dengan semangat baru kemeja raya. Abda masih cuti atau dah kerja. Meh la share aktiviti korang. abam sorang sorang je nie. mintak dijauhkan jumpa hantu raya..
.
Korang Kerja ATAU Masih Cuti?
#anakdiperantauan
#berkorbandeminegara
#haripingsibuk
 

Sambil sambil beraya.. meh lah cuci mata dengan leaflet baru nie yer..

Inilah dia leaflet baru June 2018 edisi raya Tupperware Malaysia










set cake masih ada.. siapa nak boleh call abam yer
012-3993947

012-3993947

Wednesday, June 13, 2018

LELONGGGG LELONGGGG : Siapa Nak Saya lelong.. meh click ya..

Assalam
selamat hari raya..
abam nak lelong nie..
amacam?..
dan COD percuma area Kl dan Selangor sahaja ya..
Hari ini sahaja.. esok dah raya

COD COD COD - Hantar Depan Rumah..
Beli 8 , FREE 2
.
Hari ini sahaja untuk hidangan hari raya esok !!
Setiap set ada 2 Tupperware dan tangkai. dan setiap satu ada kek yang sedap dalamnya.. pendek kata macam beli mangkuk tingkat dan FREE kek lagi. kek pun kek yang sedap lazat.. tahan sampai september..
ini abam punya link.. boleh click sekarang ya.. ada 7 caton sahaja yang tinggal untuk 7 orang sahaja..
.
www.wasap.my/60123993947/Order+Kek+Raya+Tupperware+Abam+Cham

www.wasap.my/60123993947/Order+Kek+Raya+Tupperware+Abam+Cham

www.wasap.my/60123993947/Order+Kek+Raya+Tupperware+Abam+Cham

#abamjualkekraya
#jualtupperware
#cariduitraya