Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Wednesday, September 6, 2017

Tupperware Promotion Offer September 2017

Assalammualaikum
apa khabar semua
thanks sebab sudi layari blog saya.. sebelum tu.. ini promo untuk set mickey mouse ini..

saya publish di FB 7-9-2017

BANTU saya.. untuk servey.. mana satu cartoon yang korang suka??

- mengikut warna??

.

sila Comment kat bawah yer..

p/s mana tahu menjadi milik anda !!!

just LIKE - Comment - Share !!!

.

Layari blog saya untuk lebih Hadiah dan peluang dapat Tupperware FREE

www.tupperwareteampower.blogspot.com

.

kalau mengidam sangat nak item ini.. boleh click link ini -->

.

www.wasap.my/60132230082/saya+nak+sangat+sangat+DESNEY

.

TQ


https://www.facebook.com/tupperwaresyamputra/posts/1541393005923212






menarik kan tumbler mickey mouse ini..

lama saya simpan taw..

.

oklah..

saya nak paste kan lagi promo saya yang semalam



Saya BUKA PELUANG.. anda yang telah daftar dengan saya dan mahu COME BACK kembali meniaga dan buat bisness ini.. saya mempelawa anda untuk sama sama BELAJAR untuk niaga secara ONLINE dengan saya. Khas untuk anda yang daftar dengan saya sahaja yer.. maklumlah.. henfon dan hilang number. kena seru kat FB balik.

.

boleh click link ini yer.. dan saya masukkan dalam group saya. Dalam group tu saya akn berikan strategi dan saya berikan Challenge Khas untuk anda !!!

.

Anda pasti akan seronok !!

.

click sini ya..

www.wasap.my/60132230082/saya+nak+join+GROUP+syamputra+Razali+TP












proses sebelum jadi hamper tupperware..

semoga semua seronok kan..


so, jom tengok leaflet bulan september 2017 tupperware malaysia
















































Saturday, August 26, 2017

Tupperware Membership Malaysia : Tupperware Ogos 2017

Assalam 
ap khabar semua
..
saya nak offer anda dengan ole ole special dengan setiap keahlian tupperware ogos
..
sebelum tu.. nak mintak u olz family team power🖲🕹..

SAVE THE DATE : 5 /10/2017

.

PERHATIAN semua.. memperkemaskan recognition kepada TEAM POWER.. saya dengab rendah hatinya menjemput anda semua untuk ke acara RECOGNITION 1st in Malaysia secara ONLINE pada

- 5 sept 2017 (Selasa)

  < menghormati Hari raya & balik kampung >

- 10.00 mlm

- di Fb Live Syamputra Razali TP

.

Ada banyak kategori recognition akan diberikan iaitu

1. Team Sales Personal RM5,10k,20k,30k,40k,50k dan keatas

2. TOP 5 Dir Team Sales

3. New Director

4. Rank-Up Recognition

5. Special Reward 

.

Cabutan bertuah akan disediakan siapa yang masuk, stay dan respon..

.

Semoga pemberian recognition akan lebih kemas dan diberikan tepat pada waktunya. Nantikan Hadiah yang director akan dimasukkan dalam kotak dan anda yang pilih sendiri.. terus esoknya  akan di POST terus kedepan rumah anda !!

amacam!!. tak yah tunggu jubilee .. secara bulanan ya

.

Selamat closing dan Tracking !!

.

Yang sayang sayang kamu,

Syamputra Razali

012-3993947 (call only)

013-2230082 (whats app only)




Tupperware Recognition Team Power

SAVE THE DATE : 5 /10/2017

.

PERHATIAN semua.. memperkemaskan recognition kepada TEAM POWER.. saya dengab rendah hatinya menjemput anda semua untuk ke acara RECOGNITION 1st in Malaysia secara ONLINE pada

- 5 sept 2017 (Selasa)

  < menghormati Hari raya & balik kampung >

- 10.00 mlm

- di Fb Live Syamputra Razali TP

.

Ada banyak kategori recognition akan diberikan iaitu

1. Team Sales Personal RM5,10k,20k,30k,40k,50k dan keatas

2. TOP 5 Dir Team Sales

3. New Director

4. Rank-Up Recognition

5. Special Reward 

.

Cabutan bertuah akan disediakan siapa yang masuk, stay dan respon..

.

Semoga pemberian recognition akan lebih kemas dan diberikan tepat pada waktunya. Nantikan Hadiah yang director akan dimasukkan dalam kotak dan anda yang pilih sendiri.. terus esoknya  akan di POST terus kedepan rumah anda !!

amacam!!. tak yah tunggu jubilee .. secara bulanan ya

.

Selamat closing dan Tracking !!

.

Yang sayang sayang kamu,

Syamputra Razali

012-3993947 (call only)

013-2230082(whats app only)



















 



















semoga Team Power akan terus success..
amin..