sudikan click untuk kekayaan saya

Dato Dri Siti Nurhaliza Berduet Dengan Pakcik Tupperware

Team Power

Team Power
Team Power Tupperware
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia : Buat Duit Tambah Pendapatan

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Buat Duit Tanpa Modal. Salah satu cara Bisnes Internet Paling Mudah Saya sedia membantu from zero to hero !! Call & Whats app 012-3993947 (Syamputra Razali) FB : Syamputra Razali TP Tupperware Malaysia; Syamputra Razali Tupperware; 2019; Nano Nature Water Filtration System; Tupperware Malaysia Katalog; Tupperware Catalogue;Tupperware Malaysia; Tupperware Katalog 2019

Wednesday, August 21, 2019

Daftar Ahli bersama Team Intan : Jadi ahli Tupperware

ANDA SURI RUMAH??

Atau

ANDA SUDAH BEKERJA TAPI MASIH PERLUKAN EXTRA INCOME  ??

"Tapi TAK TAHU BAGAIMANA NAK MENCARI SIDE INCOME?"


Kalau ampa nak tau, dengan Tupperware Brand mestiii boleh !
.
Pencarian rakan niaga dalam bisnes Tupperware Brands.
.
Bila ditanya, mesti ni jawapannya.
.
“Ramai yg dh jadi ahli”.
.
Tapi ampa tau tak berapa ramai yg dah berjaya?
.
Ramai yg dh tahu, yg ahli akan dapat 25% off dari setiap pembelian dari stokis.
.
Tapi berapa ramai yg tahu ada lagi kelebihan lain bila ampa menjadi ahli selain dari dapat diskaun?
.
Ada tak yg tahu dgn menjadi ahli Tupperware Brands dapat menjana income 3, 4 & 5 angka sebulan??๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kpd yg berminat utk mencuba dan merasai sendiri bagaimana Tupperware Brands dapat menjana pendapatan tambahan anda, jom!! Intan tunjukkan jalan dan bantu anda.
.
Meh whatsapp Intan dahulu, kita sembang lebih details, jangan malu jangan nak segan ,ampa hanya klik link whatsapp Intan sahaja dibawah :

www.wasap.my/60122309493/Jom+sembang+Ahli+Tupperware

www.wasap.my/60122309493/Jom+sembang+Ahli+Tupperware

www.wasap.my/60122309493/Jom+sembang+Ahli+Tupperware

#makciktupperware
#tupperwaremurah
#tupperwaremalaysia
#tupperwarepromosi
#kututupperware
#ahlitupperware
#minahtupperware
#tupperwarebangi
#tupperwareutara
#tupperwarekedah

ANDA SAHAJA MAMPU MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA๐Ÿ’





Orang Bangi : Jom daftar keahlian dengan yatie Tupperware

Assalammualaikum haiii sume.. Dalam grop nie mesti ramai yg dh bertahun tinggal di area bangi kan.. Btl x??  Keadaan kehidupan kita d bandar baru bangi dahulu dan sekrang mesti ramai yg terasa perbezaan ya kan???

Contoh :-
⏩Dahulu
1- Bujang
2- Bekerja
3-Keperluan

*Bujang kita hanya fikir diri sendiri. Nk bli apa pun xde halangan sebab kita masih berkerja dan ada pendapatan sendiri.. Kadang² kita mampu bli apa pun walaupun bukan keperluan tetapi lebih kepada kehendak semata²..

⏩Sekarang
1-Berkahwin
2-Surirumahtangga sepenuh masa
3-Keperluan

*Setelah berkahwin ada family ada Ank² Membuatkn kita memilih tuk menjadi surirumahtangga sepenuh masa.. Bukan xsayang bukan x fikir tuk melepaskan pekerjaan n pendapatan kita sendiri tetapi naluri seorang isteri dan ibu lebih pada rs tanggungjwp kerana family adalah yg utama dalam kehidupan kita sekarang.. Apabila menjadi surirumahtangga.. keperluan dan kehendak kita harus memilih bukan hnya betul tetapi tepat!!!!

Apakah persamaan 3perkara dahulu yg tertulis di atas??
siapa yg pertama berjaya jawap dengan tepat..  Insha Allah ada saguhati yg akn menanti anda..

"Kita hidup hanya 3ari..
๐Ÿ’žSEMALAM
๐Ÿ’žHARI INI
๐Ÿ’žESOK

๐Ÿ’˜SEMALAM adalah hari untuk d jadikan sebagai pengajaran atau teladan..

๐Ÿ’˜HARI INI adalah hari kita berusaha tuk yg lebih baik..

๐Ÿ’˜ESOK adalah perancangan kita tuk hari yg akan datang...

Kat sni yatie nak share sikit kelebihan yg yatie dpt setelah join ahli tupperware..

ALHAMDULILLAH komisen setakat yg yatie dapat setakat sekarang berdasarkan konsep 3ari.
๐Ÿ’˜SEMALAM - RM2.76.
๐Ÿ’˜HARI INI RM180.70..
๐Ÿ’˜ ESOK - RM????

Lagi kuat kita berusaha ganjaran nya lebih banyak..

*Kalau kita niat memberi jgn tunggu menjadi kaya.. Kalau kita nk cari pendapatan lbh dan ingin mengubah nasib jgn tunggu ada yg lbh..



TANYA DIRI SENDIRI...
MEH WASAP KITA
www.wasap.my/+60129108812/join+ahli+yatie+tupperware

http://www.wasap.my/+60129108812/join+ahli+yatie+tupperware

http://www.wasap.my/+60129108812/join+ahli+yatie+tupperware

Faedah² join ahli tupperware
๐Ÿ’žKOMISEN DR HQ
๐Ÿ’žUNTUNG SALES
๐Ÿ’žFREE GIFT

Yg penting ada kenyakin usaha n rajin xcpt putus asa..Insha Allah berbaloi dgn apa yg kita buat.

.


Tupperware Melaka : Jom join jadi ahli Tupperware dengan Team Kak Linda

PART TIME URGENT!

Siapa yang memerlukan PART TIME  area MELAKA.

Suri Rumah yang memerlukan kerja Part Time untuk tambah
Pendapatan buat beli barang keperluan sendiri amat diperlukan.
Barang make up?
Barang kemas?
Hand bag baru?
Kasut?

Tak perlu tunggu atau ganggu duit gaji korang yang dah banyak
Cabang tu. Lebih boleh simpan dalam akaun rimau๐Ÿ˜Ž

Nah, kakak bukak untuk 20 orang terawal. Kite gerak Sama sama. Kakak jamin, Siapa rajin dapat lebih. Adil.

Segala tips dan action kakak akan bagi sampai korang hadam.
Jika berminat, 1st step.
Klik Link dibawah

http://www.wasap.my/+601126164740kakaklinda+jointeam

http://www.wasap.my/+601126164740kakaklinda+jointeam

http://www.wasap.my/+601126164740kakaklinda+jointeam

#kakaktuppaware
#superkakak
#tuppawaremelaka





Tupperware Kampar : Jom sertai Team Yana : tupperwarex z

SURI RUMAH KAMPAR YG BERTUAH.

Yana mencari suri rumah di Kampar ni..yg betul betul nak tambah duit poket kiri dan poket kanan. Yg tak mengharapkan duit belanja dari suami. Malah ada niat nk bantu suami.

Yana mencari suri rumah yang berumur 30 sehingga 35 tahun. Yang ada impian untuk bawa anak anak makan angin. Atau suri rumah yg nk bantu suami  beli susu dan pampers anak.

Tak perlu ke mana mana. Sambil lipat baju picit picit handphone je.sambil dodoi anak pun picit handphone je. Sambil main pesbuk pun berdesup duit masuk akaun.

Yana nk  ajak anda merialisasikan impian  dan  niat suci anda bersama sama yana dgn  bisnes yg sedang meletup letup sekarang ni. ANDALAH SURI YG PALING BERTUAH.

  Jangan tunggu lagi. Wasap yana.๐Ÿ‘‡


http://www.wasap.my/60135984611/Join+ahli+yana+Tupperware

http://www.wasap.my/60135984611/Join+ahli+yana+Tupperware

http://www.wasap.my/60135984611/Join+ahli+yana+Tupperware


#yanatupperware
#tupperwareteampower
#homeworkpakcik




Tupperware Putrajaya : sertai Team abid join keahlian Tupperware

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera..

SIAPA DI SINI WARGA PUTRAJAYA..

Adakah Anda Suri Rumah?

Anda nak SIDE INCOME Dari TUPPERWARE?

Ok Abid boleh cuba bantu anda dalam bisnes nie.. Yang Pasti Dengan Bisnes nie anda akan membantu suami anda..dapat memenuhi kehendak anda dan keperluan anak² kita..

Untuk Keterangan Lanjut Leh Wasap Abid๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/60182041192/Join+ahli+abid+Tupperware

www.wasap.my/60182041192/Join+ahli+abid+Tupperware

www.wasap.my/60182041192/Join+ahli+abid+Tupperware

#abidtupperware
#sideincometupperware
#joinahlitupperware




Port Dickson : Jom sertai Team Fyda : Jadi ahli Tupperware Malaysia

Hai Warga Port Dickson ✨✨

Fyda mencari 5 orang suri rumah b' umur 25 - 35 taun utk menambah income ssambil mjaga anak , antar + ambil anak blk sek & mbuat kerja hakiki drumah ..

jgn risau , Fyda & #teamhebat akan mbantu anda 100% janji anda rajin btanya + bebetol nak cari income utk bantu suami & mningkatkan ekonomi keluarga ๐Ÿค—๐Ÿค—

jika anda bminat boleh tekan link kt bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60129164813/nak+join+teamFyda

#tuppperwarebrands #tupperwarehebat #tupperwaremalaysia #tupperwarebyFyda #trustedmakkutu #trustedconsultant #EwanFydaEmpire





Tupperware Bandar Baru Bangi : Jom sertai team shaf dan join ahli Tupperware

HAI SIAPA DISINI ORANG BDR BARU BANGI?

☑️ Pernah tak ada rasa mcmni ... tetiba rindu gaji yang dah lama menghilangkan diri..manala dia pergi time kita betul2 perlukan dia ni๐Ÿ˜…

☑️ Anda ingin ada duit lebih sebagai saving utk masa hadapan. Nak ada duit lebih utk investment

☑️ Anda ingin membantu suami utk support perbelanjaan seisi rumah? Atau anda teringin sgt ada duit lebih utk manjakan diri anda di Spa, buat facial muka, cantik kn diri utk suami dan beli brg make up atau baju idaman???

☑️ atau pada anda skrg family is your priority. sampai kan anda dah lama gile tak beli kasut & pakaian baru utk diri sndr

☑️ Nak bg education yg terbaik utk anak2, kena hantar tuition tp tuition fees sgt mahal. Sedihnya rasa bila xdpt nk buat yg terbaik utk anak2?

Bayangkan anda dapat capai impian anda bukan satu tapi SEMUA!!!

Anda berminat tak untuk ada EXTRA INCOME?

Jom click link dibawah dan Shaf beritahu cara nak mulakan langkah PERTAMA..
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/60136506506/Join+ahli+Shaf+Tupperware

www.wasap.my/60136506506/Join+ahli+Shaf+Tupperware

www.wasap.my/60136506506/Join+ahli+Shaf+Tupperware

#Shaftupperware
#tupperwareteampower