Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Monday, January 15, 2018

Tupperware Malaysia : Suami Semakin Sayang Bila Dapat Extra Income dari Tupperware

SUAMI DULU COMPLAIN ISTERI SELEKEH, KINI DAH PANDAI BERGAYA
Semua perempuan memang suka nak bergaya dan cantik sentiasa dipandang suami. Suami akan rasa bagaikan setiap kali balik kerja seperti bertemu bidadari
Tapi, hakikatnya suami pandang sebelah mata sebab isteri macam putianak harum sundal malam dirumah.. suami takut nak balik awal sebab takut kena hisap darah dan kena cekik bini. Bini pulak masa awal kahwin sahaja cantik dan jelita.. sebulan lepas kahwin.. terus Nampak daki satu badan.
Yela.. duduk rumah jadi suri rumah Nampak macam taka da kerja. Walhal.. kerja 25 jam (lebih sejam dari waktu dunia) tanpa henti.. semua nak kita buat… Celik mata dah buat sarapan, basuh baju, basuh pinggan, mop lantai, sidai baju, sapu sampah, masak, mandi anak, pergi kedai.. petang plak.. amek anak sekolah, mandikan baby.. fuhhhh kerja NON STOP.. sudahnya.. laki balik rumah,, tak sempat nak berdandan
Kenapa semua ini jadi kat kita kan.. kita nak bergaya macam pompuan laki.. seksi meksi.. duit berkepok shopping.. tengok TV sambil makan pop corn dan gelak gelak macam taka da dosa.. Sabarlah yer.. pasti ada cara nak ubah semua ini..
Jangan cemas.. saya faham sangat hati WANITA.. tambah tambah lagi.. hati budi kaum kaum ibu ini.. yer lah kan.. kalau kita ada EXTRA MONEY atau DUIT POKET sendiri.. maka, mudah lah sikit.. banyak benda boleh kita buat.. Basuh baju dah pakai mesin basuh automatic mahal punya, masak.. boleh main order.. anak sekolah pun.. ada tukang hantar dan jemput.. kita main ORDER jer.. dan BAYAR.. maklumlah./. ada EXTRA MONEY.. Suami pun kita boleh belikan baju baru, seluar baru.. beg baru.. handset baru.. bini baru jer yang tak boleh.. yang lain.. kita boleh tolong suami.. mana tahu boleh beli kereta baru untuk suami.. pasti SUAMI saying ketat ketat.
Angan angan tanpa tindakkan ibarat bermimpi disiang hari.. anda perlu cepat cepat.. lekas lekas.. pantas pantas.. untuk terus BERTINDAK..
Apa ??
Tak ada modal
Tak pandai niaga
Taka da kawan…
.. SEMUA ini perlu kita CUBA dahulu.. cakap TAK BOLEH.. tapi dah TRY ker?..
Kalau dah try.. berapa kali dah try?.. mat saleh buat lampu… yang pencipta lampu pertama didunia pun.. TRY sebanyak 1000 kali sebelum dia Berjaya hasilkan mentol.. kita baru 2-3 kali dah GIVE UP.. patutlah laki lari.. sebab kita pun cepat sangat GIVE UP..
.
Jadi, kalau sayangkan keluarga.. sayang suami dan anak.. BERTINDAK SEKARANG..
Apa lagi.. pilihlah perniagaan yang ada 5 ciri ini :
1. Produk ramai pembeli WANITA
2. Produk yang dah JENAMA terkenal dan diakui HEBAT
3. Produk yang saingan peniaga RAMAI sebab barang dijual bagus
4. Produk yang dah melahirkan RAMAI orang BERJAYA dan TERBUKTI Berjaya
5. Produk yang TAK ADA EXPIRED dan makin lama simpan makin MAHAL
Produk apa tu?
Sah sah.. company yang dah 53 tahun bertapak di Malaysia dan Jenama yang Unggul tanpa persaingan. Korang kalau pegang barang ini.. sure orang akan tahu itu produk EXCLUSIVE..
Inilah dia..
TUPPERWARE…
..
Usah tunggu lagi..
Salin Nombor telefon ini dan dail sekarang !!
Senang.. kasi whats app jer.. dengan click kat bawah
Saya memang akan.. Bantu & CARE anda yang nak dan SERIUS nak BERJAYA
MULOT DAN TINDAKAN mesti seiring.. ayuh !!

























Friday, January 12, 2018

TAWAU TAWAU TAWAU : Tupperware team Power akan jelajah TAWAU

assalam

DAH LAMA NAK PERGI BELAJAR NIAGA TUPPERWARE..
🐌🐌🐌
Tapi Tak Tahu Nak Mula Macam Mana??
- Asyik Tengok orang lain 👀 boleh berjaya dapat extra income dengan niaga Tupperware sahaja
- Nak Berniaga tapi tak tahu cara dan strategi.. 🗣
- Dah lama nak cari seminar yang boleh ajar cara nak berniaga💋
.
KAMI TEAM POWER SABAH Boleh Membantu !!💪🏾
- Kami mempunyai lebih 300 orang rangkaian seluruh Sabah dan kali ini.. Kami Buka kepada ANDA untuk sertai kami..👍
- Kami adalah TEAM POWER iaitu satu satunya organisasi yang berniaga secara serius menggunakan Media Sosial dan secara ONLINE.👍
- Kami juga mempunyai lebih 20 orang Director yang aktif di TAWAU yang mana sasaran kami mahu MEMBANTU orang TAWAU dalam berniaga produk hebat iaitu TUPPERWARE.👍
.
Hadiri Seminar “Mudahnya Berniaga Tupperware” pada butiran berikut :👇
💥Tarikh : 21 Jan 2018 (Ahad)
💥Lokasi : LA Hotel
💥Masa : 1.00 Ptg
.
Seminar ini 👆bukan seperti seminar BIASA tetapi fokus kami adalah untuk memindahkan AURA KEJAYAAN kepada anda supaya anda tahu RESEPI Kejayaan dengan lebih MUDAH !!
.
Tempah Tiket anda sekarang dengan click link dibawah
:👇👇👇
bit.ly/TupperwareTAWAU
bit.ly/TupperwareTAWAU
bit.ly/TupperwareTAWAU