Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia : Buat Duit Tambah Pendapatan

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Buat Duit Tanpa Modal. Salah satu cara Bisnes Internet Paling Mudah Saya sedia membantu from zero to hero !! Call & Whats app 012-3993947 (Syamputra Razali) FB : Syamputra Razali TP Tupperware Malaysia; Syamputra Razali Tupperware; 2018; Nano Nature Water Filtration System; Tupperware Malaysia Katalog; Tupperware Catalogue;Tupperware Malaysia; Tupperware Katalog 2018

Hubungi Saya

Assalam
saya membuka peluang kepada anda yang nak mengetahui RAHSIA kejayaan saya

untuk anda yang ingin menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan..


Assalam..
Jom order dengan Syamputra Razali


Kalau masuk Jadi ahli. Diskaun extra 25% semua item dan boleh buat duit tanpa modal dan modal yang minima dengan bisness Tupperware. Hubungi saya segera 0123993947

Antara manfaat jadi ahli Tupperware dengan TEAM POWER

1. Extra Diskaun 25%. kalau dah ada diskaun kat katalog ala ala offer.. akan dapat lagi 25%. memang berbaloi kan..

2. Komisen 3% - 8% dari jumlah sales kita dan downline rangkaian kita. Dengan syarat ada buat personal sales 

3. Reward dari HQ Tupperware macam hamper dan jugak hadiah untuk ahli dan director yang berjaya..

4. Kereta percuma kalau masuk cabaran Kereta Tupperware

5. Melancong FREE dengan poket money lagi.. ke luar negara..

Manfaat lain memang banyak lagi.. cuma bezanya.. daftar dengan abam dan TEAM POWER..
Anda akan dapat :

1. Tips macam mana nak jual kat ONLINE dan OFFline dari Syamputra Razali yang dah 9 tahun dalam industri ini... abam la tu syamputra razali tu..

2. Penerangan ringkas dan panjang lebar dari abam dan kawan kawan dalam group WHATs APP..  dan boleh bual bicara nak tanya apa sahaja setiap hari 24 jam.

3. Motivasi dan perkongsian idea nak dapat sales dan downline baru (recruit) dari mana dan bagaimana.. dont worry.. kita ada strategi..

4. Perkongsian cara niaga melalui tiruvasi ayat pelaris copy writing yang meletop serta tahu cara buat duit yang mudah dari orang orang yang dah berjaya dalam TEAM POWER

5. Bantu membantu nak buat party dan support each other dalam circulation TEAM POWER. kita saling ingat mengingat untuk kejayaan bersama..

Jadi.. apa tunggu lagi?..
Start enjin anda sekarang !!

012-3993947









012-3993947 CALL & whats app










Buat duit tanpa modal dan mudah dengan sertai kami

Join us as a Tupperware Brands member and receive amazing rewards! From a 25% savings on all Tupperware Brands products, incentive trips, free cars and the best career path, it's all here with us. Contact Syamputra Razali
0123993947

Kepada yang masih belum menjadi member Tupperware Brands, jom daftar sekarang. Anda berpeluang mendapat hadiah PERCUMA 😍😍
Ingin jadi ahli tupperware : Dpt tupperware dan free gift🎁🎁🎁

Keistimewaan 25% diskaun dr harga katalog.
Boleh beli sendiri di stokis berdekatan tanpa perlu pos.
Boleh beli bila2 masa ..nak cepat...nak segera...

===============================
FAEDAH LAIN JADI AHLI TUPPERWARE
===============================
Ya !!, jika anda dah baca sampai tahap ini.. maknanya anda ada MINAT nak jadi ahli.. saya ceritakan sedikit manfaat jadi ahli
# Anda memiliki KAD Diskaun kepada semua barangan dalam katalog Tupperware dan juga promosi Tupperware
# Anda akan dapat membeli SET LEVEL (second last pages di katalog) dengan harga yang sungguh berpatutan dengan setiap pembelian RM550,RM880 dan RM680
# Anda akan berpeluang untuk menyertai cabaran dan peraduan yang dikeluarkan oleh Tupperware Brands Malaysia seperti mendapat FREE Gift dan banyak lagi hadiah
# PALING BEST !!.. Anda akan mendapat Komisen dan Bonus dari setiap pembelian Tupperware anda mahupun Team Downline anda.. ---> Jika anda NAK MENJANA PENDAPATAN...
(kebanyakkan orang tak tahu.. beli Tupperware pun dapat CEK KOMISEN.. Nak tahu saya akan bongkarkan RAHSIA ini untuk anda)
=========================
TAK SABAR NAK DAFTAR AHLI
=========================
Tahniah sebab anda membuat keputusan yang sangat tepat.. dan lebih TEPAT bila mana anda mendaftar sebagai ahli dibawah Organisasi TEAM POWER yang sudah dikenali diseluruh Malaysia dimana kebanyakkan mereka berjaya melalui pernigaan TUPPERWARE secara Online.
TEAM POWER sudah mempunyai lebih dari 200 Director sepanjang penubuhannya.. antara kejayaan TEAM POWER adalah
# Menerima anugerah "RAINBOW AWARD" (4th) untuk tahun 2014 untuk kategori EXECUTIVE DIRECTOR
# Pengasas TEAM POWER iaitu Syamputra Razali menerima HONDA CIVIC setelah terpilih sebagai CAR Achievers pada tahun 2014
# Jumlah ahli adalah mencecah 6000 dan setiap Negeri mempunyai wakil. Malah TEAM POWER juga mempunya wakil DIRECTOR dari Brunei, Thailand, Singapura dan Indonesia
# Jualan TEAM POWER tahun 2014 adalah RM6.2 JUTA secara keseluruhannya
# Pendapatan kebanyakkan DIRECTOR adalah 4 angka sebulan dan mereka sangat HARMONIS dengan bekerjasama antara satu sama lain seperti satu FAMILY.
===============================
JOM.. PANTAS DAFTAR SECARA ONLINE
===============================
sekiranya anda mahu bertanya atau apa sahaja kemusyikilan.. boleh direct whats app saya ditalian
==========================
012-3993947
==========================



ASYIK TENGOK ORANG JER...
*************************
- Anda mesti terfikir, kenapa orang lain berniaga dan kita asyik tengok jer..
- Anda mesti terfikir,
boleh ke berjaya dan dapat extra income ngan niaga Tupperware ini?
- Anda mesti terfikir,
siapa nak guide anda kalau anda dah start daftar dan nak berniaga..
....
Jawapannya..
KAMI lah..
Kami Organisasi Nombor #1 yang buat perniagaan Online secara berjemaah dan ada TEAM yang support each others.
.
Kami menggunakan STRATEGI dan FORMULA serta kongsi semangat sama sama biarpun hanya secara ONLINE diseluruh Malaysia.
.
Kami sangat sangat gigih dan bersemangat. andai ada yang rasa DOWN... kami akan bantu pulihkan dengan beri aura yang positif. Kami seperti 1 family.. saling bantu membantu..
.
Kamilah TEAM POWER..
.
Jika anda ada terdetik nak bantu keluarga dan nak ada extra income. HUBUNGI-lah.. Agen Team Power diseluruh Malaysia.
.
ayuh !! Sertai TEAM POWER