Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Wednesday, April 22, 2015

Syamputra Razali kembali dengan semangat membara Dalam berjuang untuk bisness TUPPERWARE

Salam semua
Apa khabar semua pembaca blog saya
Ini adalah blog terbaru saya yang more kepada nama besar TEAM POWER
Saya mahu share segala info tentang team power dan business tupperware yang saya sayang ini.

Saya percaya .. Untuk menjadi berjaya. Cabaran dan halangan itu x kan lari dati ditempuhi
Maka dengan itu.. Saya dah berjaya merempuhinya dan saya mendapat kekuatan yang luar biasa dan saya perlukan sesuatu yang bermakna dalam hidup iaitu kebahagiaan

Baiklah tuan tuan dan puan puan
Saya akan mendisplinkan diri setiap pagi untuk dtg awal ke pejabat menulis diari tentang kehidupan saya dalam berniaga. Dan saya yakin.. Kehidupan ini Ada pasang dan surut. Andalah kekuatan semangat saya. Jika anda membaca nya.. Itulah kebahagiaan saya utk berkongsi ttg kehidupan. Andai ada yang baik mohon disebarkan dan dikongsikan dengan orang lain. Agar jariah ilmu itu dapat memberi bekal kepada saya akan datang..

Baiklah. Saya nak bercerita sikit tentang sebuah kenangan

Saya mula start bisness ini atas desakan kakak saya sendiri dan saya agak ragu tagu dan join
Dalam suke tak suke
Kakak saya selamba daftar dan kecewa sebab dia tak meneruskan bisness ini dan saya pun tak tahu tentang marketing plan. Kalau ku tahu dah saya mentainkan sahaj rm3000 bawak kakk saya dan sesal pun x guna dah skrg. Cuma kakak sayalah pemulanya dan saya sedih dia tak teruskan. Sebab kalau dia teruskan. Mahunya rm20k setiap bulan macam tu je dpt.. Hmmm tak pe la
Barang yg lepas jangan dikenang

Tak pe la.. Maybe masa tu saya buat keputusan tak tepat. Dan saya tak study dan tak ada yang nasihat saya. Saya saya serius .. Mendaki puncak dengan seorang diri. Adapun yg beri semangat. Michele. Madam lay peng dan shireen. Orang lain tu memang ada macam kak sahliah yang bimbing aku. Apa pun semua penyokong ini adalah insan yang berjasa dan aku ingat

Ok jugak kalau gunakan "aku".. Jadi diari ini lebih santai. Bile nak guna "saya" terasa macam kekok dan skima plak.

Oklah. Semoga hari ini akan menjdi titik tolak menjadikan aku Presidential Director yang pertama lelaki dan seorang !! Dan tanpa stokis!!

I go for it!!



Oleh yang demikian.. Saya persembahkan beberapa gambar lama dan baru sebagai kenangan san ingatan kita ya..


No comments:

Post a Comment