Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Tuesday, November 3, 2015

Inspire Tupperchef Cookware Tupperware

Assalammualaikum

=========================
SUAMI ASYIK MAKAN LUAR JER!!
========================= Dulu awal kahwin, dia kata kita masak sedap..
Ini mesti dia dah tak ada selera dengan masakan anda

cuba ke dapor dan tengok periuk anda!!
Dah bertahun tahun tak pernah tukar. Ada yang berkerak hitam.. Dan gunakannya untuk goreng ikan dan masak lemak kegemaran suami.

Suami anda bukan tak suka makan kat umah. Tapi mereka rasa geli sebab periuk itu macam tak sedap mata dia memandang. Jadinya.. Mereka pun pun rasa mual nak makan. Lelaki pun nak yang sedap sedap taw.. PERIUK PERIUK PERIUK.. U olz para ibu.. Jangan biarkan taik minyak bergeladak kat dapor anda.

Ayuh, kurangkan beli tudung yang dah berpuluh dirumah. Kurangkan beli makanan luar yg tak sihat. Kurangkan shopping benda tak berfaedah.

Start menabung untuk periuk dapor anda. Kalau perhiasan diri adalah emas dan berlian dileher dan tangan. Perhiasan dapor adalah periuk anda tu. 

6-8 nov 2015 nie dah ada special price untuk periuk. Ambil peluang ini. Share separuh separuh duit nak beli. Kalau nak jugak tapi tak mampu.. Tak reti reti nak cari side income.. Jom niaga. Saya boleh tunjuk jalan.


 #maafsebabmuluttakinsurance #cakapdemikebaikan #ibu #mak #dapur #belanja #suami #isteri #keluarga #periuk #inspire #tupperchef #tupperware #tupperwareonline #tupperwareteampower #tupperwarebrandsmalaysia #jualanku #jualanmurah #murah #lelong #syam0123993947









No comments:

Post a Comment