Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

TEAM POWER

TEAM POWER
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 012-3993947 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Thursday, November 17, 2016

Hamper Tupperware : JOM order dengan koleksi yang cantik dan harga boleh runding dan mampu beli

assalam..
apa khabar semua..
hari ini hari jumaat.. memang sangat sangat bersemangat abg syam..
duduk bilik faezah ini (kawan opis) memang mencurah curah idea.. sampai terlajak rajin nak UPDATE blog..
oklah..
saya nak offer jual hamper.. memang meletops hamper saya..
saya yang beli.. sure tak boleh tido.. sebab saya happy tengok hasil tangan saya yang halus mulus ini..
(syok sendiri)..
jom lah.. tengok hamper yang saya buat dan gambar yang saya cilok dari internet (mohon izin yer)..
cantik kan..

harga pun boleh runding..
berpatutan..

 Anda ingin mengadakan hari keluarga ? Atau anda mengadakan sukaneka ? Leceh untuk menyediakan hadiah bagi aktiviti-aktiviti yang dijalankan ? Tiada masa untuk mencari hadiah ? Jangan gusar kerna kami ada menyediakan perkhidmatan mengedarkan hadiah yang berbentuk hamper mahupun hadiah2 yang lain . Bergantung kepada jumlah yang diinginkan oleh anda dengan jumlah bayaran minimum





























yang bawah ini saya tengah menyiapkan hamper yang budak sikit sikit..banyak.. saya happy sangat..
meh lah call saya yer..
012-3993947




No comments:

Post a Comment