Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia : Buat Duit Tambah Pendapatan

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Buat Duit Tanpa Modal. Salah satu cara Bisnes Internet Paling Mudah Saya sedia membantu from zero to hero !! Call & Whats app 012-3993947 (Syamputra Razali) FB : Syamputra Razali TP Tupperware Malaysia; Syamputra Razali Tupperware; 2018; Nano Nature Water Filtration System; Tupperware Malaysia Katalog; Tupperware Catalogue;Tupperware Malaysia; Tupperware Katalog 2018

Wednesday, May 3, 2017

Hamper Set Kek Raya Tupperware

Set Kek Raya !!

Manyak murahhh oooooo

RM648.80 untuk 10 set - diskaun 25% (ahli sahaja)

Hanya

==== RM48.66===== satu SET

Memang murah gile ngan harga ahli

Bayangkan tupperware tingkat tu pun dah untung siap dpt kek lagi. Ayuh !! Order sebelum abis dipasaran !!!

**Nota kaki**

Beli kena beli sekali 10 set taw

**


JOM order sekarang !!! 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

HAMPER SET KEK RAYA

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Saya punya air keras tangan sangat cantik woo.. bukan nak berlagak.. tapi memang saya perasan bagus sangat buat hamper.

Hahhahahaha

.

Nahhhh nak tengok saya buat LIVE !!

Click bawah nie ada link !!


https://www.facebook.com/tupperwaresyamputrarazali/posts/1283793111670367 

.

*saya gurau je taw. Tak ada niat nak cakap besar..

Jom order 012-399 3947




Hamper set kek

https://youtu.be/bLwAMEvj1Dc