Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Friday, May 12, 2017

Katalog baru Tupperware Mei - Jun 2017. Hot item tupperware awesome

10 hari saya buat VIDEO. Kasihan lah saya.. mak saya kata. Kalau tak dapat like sampai 100.. dia tak nak beli kek hari jadi saya..

.

Click boleh.. like boleh.. order lagah sayang. Siap pelok cium lagi..

.

Jom order :


.

Wasap.my/60123993947

Wasap.my/60123993947

Wasap.my/60123993947

.

https://www.facebook.com/tupperwaresyamputrarazali/videos/1291178687598476/

.


Tq wak sebab awak baik LIKE sekali.. yang tak Like .. tak nak kawan.. !! Awak jahat !!!


Ini post yang saya buat di fb. Syukur .. ramai yang tengok video tu..

Ini video nyer ( kena click kat link)


Ok. Ini nizam. Yang baru join dan semangat kestokis untuk buat tutorial nak belajar macam macam kat stokis. Semoga dia serius dan success.


Ini semua antara gambar masa executive conference di one world hotel masa wesak day lepas. Banyak betul info yang saya dpt dan semangat nak melonjak 200% 

Sebenarny, dengan aktiviti, kita akan berjaya !! Dan ketahuilah. Masa yang kita invest hari ini penentu jumlah pendapatan kita akan datang dan yakinlah dengan tiruvasi dan inovasi dalam marketing teknik yang kita buat. Tupperware malaysia memang awesome !!

No comments:

Post a Comment