Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia : Buat Duit Tambah Pendapatan

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Buat Duit Tanpa Modal. Salah satu cara Bisnes Internet Paling Mudah Saya sedia membantu from zero to hero !! Call & Whats app 012-3993947 (Syamputra Razali) FB : Syamputra Razali TP Tupperware Malaysia; Syamputra Razali Tupperware; 2018; Nano Nature Water Filtration System; Tupperware Malaysia Katalog; Tupperware Catalogue;Tupperware Malaysia; Tupperware Katalog 2018

Friday, May 12, 2017

Katalog baru Tupperware Mei - Jun 2017. Hot item tupperware awesome

10 hari saya buat VIDEO. Kasihan lah saya.. mak saya kata. Kalau tak dapat like sampai 100.. dia tak nak beli kek hari jadi saya..

.

Click boleh.. like boleh.. order lagah sayang. Siap pelok cium lagi..

.

Jom order :


.

Wasap.my/60123993947

Wasap.my/60123993947

Wasap.my/60123993947

.

https://www.facebook.com/tupperwaresyamputrarazali/videos/1291178687598476/

.


Tq wak sebab awak baik LIKE sekali.. yang tak Like .. tak nak kawan.. !! Awak jahat !!!


Ini post yang saya buat di fb. Syukur .. ramai yang tengok video tu..

Ini video nyer ( kena click kat link)


Ok. Ini nizam. Yang baru join dan semangat kestokis untuk buat tutorial nak belajar macam macam kat stokis. Semoga dia serius dan success.


Ini semua antara gambar masa executive conference di one world hotel masa wesak day lepas. Banyak betul info yang saya dpt dan semangat nak melonjak 200% 

Sebenarny, dengan aktiviti, kita akan berjaya !! Dan ketahuilah. Masa yang kita invest hari ini penentu jumlah pendapatan kita akan datang dan yakinlah dengan tiruvasi dan inovasi dalam marketing teknik yang kita buat. Tupperware malaysia memang awesome !!