Team Power

Team Power
Team Power Tupperware

sudikan click untuk kekayaan saya

Minggu Wanita 6 Oktober 2017

Minggu Wanita 6 Oktober 2017
King of Tupper-Man
Tupperware Brands Malaysia :  # 1st Tupperware ONLINE in Malaysia

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call 012-3993947 / whats app : 013-22-300-82 (Syamputra Razali) www.tupperwareteampower.blogspot.my

Jadi Ahli


Assalammualaikum

Terima kasih kerana memilih TEAM POWER sebagai Organisasi tempat anda bernaung dan mendaftar ahli. Untuk pengetahuan anda.. Organisasi TEAM POWER merupakan organisasi yang mempunyai lebih 7000 keahlian seluruh negara dan mempunya lebih 100 orang Director iaitu agen jualan yang serius dalam membuat perniagaan secara ONLINE.

Kami mengucapkan SELAMAT DATANG kepada anda yang sudah mendaftar dan juga bakal mendaftar dengan kami.. Pengasas TEAM POWER adalah Syamputra Razali yang sangat komited dalam perniagaan dan telah saban tahun dianugerahkan anugerah sales Organisasi terbanyak dan TEAM POWER juga merupakan satu satunya.. organisasi tanpa stokis yang mempunya DIRECTOR disetiap negeri dan mempunya teknik dan strategi yang dikongsi bersama didalam jalinan hubungan ONLINE.

kami mengharapkan agar anda yang bakal masuk menjadi keluarga kami agar meneliti CARA mendaftar untuk keahlian (Membership) Tupperware yang mempunya pelbagai faedahnya.

FAEDAH MENJADI AHLI
Hanya SERENDAH RM78 SAHAJA dan anda dapat memiliki item di bawah dengan harga AHLI 🎉🎉
Faedah Menjadi Ahli Tupperware
✔️ 25% diskaun barangan Tupperware*
✔️ FREE GIFT 🎁🎁
✔️ Komisyen 3% - 8%
✔️ Pembelian Istimewa (special sales)
✔️ Challenge & Recognition
✔️ CoachingPERCUMA dalam GROUP whats app TEAM POWER
✔️ Melancong PERCUMA
✔️ Kereta Honda PERCUMA 
 Dan banyak lagi!!


setelah berfikir fikir.. pastinya.. anda kompius nak pilih yang mana..
saya explain sikit yer

PAKEJ A

Pakej ini paling basic... bayar RM78 dan dapat kit beg.. walau bagaimanapun,, nak kena buat pembelian apa apa barang RM158 untuk qualify sebagai ahli yang aktif dan boleh layak diterima sebagai ahli yang aktif (mempunyai jualan)

Pakej A ini mempunyai beg dan kelengakapan buku panduan dan ada 2 unit freezermate dan 1 onetouch. memang berbaloi dan sangat sangat sesuai dengan modal serendah 78 sahaja.




PAKEJ B

Pakej B adalah pakej yang agak popular sebab pakej yang baru sekali di tupperware. set TURBO pack ini memang berbaloi sebab pakej ini siap dengan FREE kit beg yang bernilai RM78 dah.. kiranya dengan RM198 tu dapat kit beg dan turbo pack yang sangat direbut sebab nilainya lebih RM300. Saya sangat rekemen kan pakej ini,, sebab tak perlu buat pembelian RM158 lagi macam pakej biasa sebab dah kira membeli turbo pack yang bernilai RM160


PAKEJ C

Pakej C adalah pakej yang selalu diambil oleh bakal usahawan yang mana nilai kotak besar itu adalah RM543.00 dan hanya bernilai RM319 sahaja. paling best.. KIT beg bernilai RM78 diberikan PERCUMA.. dah jimat RM78.00.. memang amek TREASURE BOX ini sangat sangat berbaloi sebab semua item dalam treasure box tu boleh digunakan dan item yang penting perlu ada didalam rumah.
saya memang rekemen anda beli dan daftar ahli dengan pakej ini.. berbaloi taw,,..



PAKEJ D
Untuk anda yang nak untung dan double berbaloi.. inilah pakejnyer.. beli dan daftar set Water Filter nano yang sangat baik dan berkualiti. air yang anda minum sangat berkhasiat dan anda akan rasa water filoter yang bukan sahaja menapis tetapi memberikan mineral..

Pakej ini adalah pakej yang akan dapat SET A dan SET C secara PERCUMA.. bayangkan dapat jimat RM78 + RM319.. itulah yang anda akan dapat dan EXTRA dari saya yang mana item rare dan special. jadi.. jom sertai TEAM POWER..




CARA MENDAFTAR


1. BERI BUTIRAN BERIKUT 
  • Nama
  • Alamat
  • Ic
  • Tel
  • Email
  • no acc bank (untuk kemasukkan komisen)



2. BERI SNAP PICTURE IC (melalui whats app)


  • Nama
  • Alamat
  • Ic
  • Tel
  • Email
  • no acc bank (untuk kemasukkan komisen)




3. BUAT PEMBAYARAN


  • Pembayaran dan bukti pembayaran perlu dibuat termasuk kos post. jika COD, anda perlu beritahu lokasi temujanji
  • Ini number ACC saya 
  • 164801076713
  • noorhisyam razali
  • maybank

      4. PENGHANTARAN


      • Kaedah penghantaran boleh melalui post laju dan post biasa. namun saya lebih suka post laju yang diyakini selamat sampai. Tracking Nombor akan diberikan sejurus penghantaran dilakukan.

      5. BERI SNAP PICTURE IC (melalui whats app)


      • Coaching dan guide akan diberikan dalam bentuk whats app. Anda tidak perlu risau berjauhan dengan saya kerana zaman sekarang dihujung jari. semuanya bagaikan dekat dan hanya berkomunikasi di whats app dan telefon
      • Kejayaan anda adalah keutamaan kami. Jika anda kuat berusaha dan sentiasa semangat.. pasti kejayaan akan hadir dengan gemilang, All the best !!


      INILAH  SAYA



      Untuk anda yang sudah mendaftar.. training dan coaching akan diberikan kepada yang mahu menjalankan perniagaan. Insyallah.. strategi dan teknik yang saya gunakan ini saya share dan kita akan sama sama berjaya ya..




































      Salam.. Jom jadi ahli..



      Asssalam
      Jom jadi ahli..


      TOPICS:
      1.      Cara Menjadi Ahli
      2.      Cara Baca Katalog
      3.      Cara Kekal Aktif
      4.      Cara Dapatkan Katalog
      5.      Cara Membeli Barang
      6.      Warranty Produk Tupperware
      7.      Cara mendapat keuntungan daripada perniagaan Tupperware
      1.      CARA MENJADI AHLI
      Cara Pertama:

      Mendaftar dengan membayar yuran pendaftaran RM78.
      Apa yang anda akan dapat?

      Kit Bag

      Dalam Kit Bag di atas ni ada Tupperware yang berharga RM 70 + sample Berry Gen  & LactoFiber.
      So apa yang anda bayar, anda dapat semula hasilnya... :). Jika anda memilih pakej ini, anda perlu membuat pembelian minimum RM150 sebelum hujung bulan anda berdaftar untuk mengaktifkan keahlian anda.


      Cara Kedua:

      Mendapat KEAHLIAN PERCUMA dengan membeli set TREASURE BOX berharga RM319.
      Set ini lagi berbaloi-baloi kerana nilai asal barang-barang adalah RM500 ++. Percuma Kit Bag yang berharga RM78 di atas. Pembelian set ini juga akan melayakkan anda untuk mendapat jumlah pembelian sebanyak RM363.90 automatik masuk ke dalam akaun anda. Oleh itu keahlian anda telah aktif tanpa perlu membeli barang berharga RM150 seperti Pakej RM78.




      Treasure Box



        
      2.      CARA BACA KATALOG
      Sebagai ahli Tupperware anda layak menikmati Diskaun sebanyak 25% setiap belian anda di katalog.


      Sebagai contoh harga Modular Mate di atas diskaun telah diberi 20% menjadikan harga selepas diskaun RM197.70.
      Sebagai ahli kita layak mendapat diskaun sebanyak 25% ke atas harga diskaun yeng telah diberi iaitu:
                                      RM 197.75 x 0.75 = RM 148.28


      Tupperware sering menawarkan produk dengan harga lebih murah.
      Contohnya setiap belian RM190 ke atas dalam satu resit (harga katalog), anda layak membeli Multipurpose Pink Organiser dengan diskaun 25%.
                                      RM72.70 x 0.75 = RM 54.53
      Kecuali barangan yang ada Nett seperti Luncheon Plate di atas, tidak boleh tolak 25% diskaun.



      Yang paling best set-set level yang dioffer setiap keluaran katalog:
      Level 1: Dengan pembelian produk Tupperware bernilai RM520 dalam satu resit, anda layak mendapatkan set ini dengan harga RM20.00 sahaja.
      Level2:  Dengan pembelian produk Tupperware bernilai RM9600 dalam satu resit, anda layak mendapatkan set ini dengan harga RM25.00 sahaja.
      Hostess Special: Dengan pembelian produk Tupperware bernilai RM720 dalam satu resit (tidak termasuk exclusive purchase), anda layak memiliki set ini dengan potongan 25% diskaun.)
      ·         Harga-harga istimewa ini hanya untuk produk-produk yang ditawarkan pada katalog semasa.  Jangan pula anda tuntut set level ini sekiranya anda membeli stok-stok keluaran lepas dari simpanan saya atau produk eksklusif purchase tanpa membeli main produk (cth:multipurpose pink organiser dibeli tanpa membuat pembelian RM190 ke atas).

      3.      CARA MENGEKALKAN KEAHLIAN ANDA:
      1.      Pada bulan pertama pendaftaran sebagai ahli Tupperware, anda perlu membuat pembelian sebanyak RM150 dalam satu resit (harga katalog) untuk mengaktifkan keahlian anda.
      2.      Untuk kekal aktif setahun, anda perlu membuat pembelian sebanyak RM600 (harga katalog) setahun. Jumlah ini adalah termasuk RM150 yang anda beli pada bulan pertama.
      3.      Sekiranya tiada pembelian sebanyak RM600 setahun, anda diberi peluang untuk membuat pembelian sebanyak RM200 dalam masa 3 bulan (bulan ke 13, 14, 15). Sekiranya masih tiada pembelian, barulah nama anda gugur dari keahlian Tupperware.
      *Ahli-ahli yang berdaftar dengan saya, saya akan membantu anda untuk mendapatkan keahlian selama setahun.

      4.      CARA MENDAPATKAN KATALOG
      1.      Katalog boleh dibeli di stokis-stokis berhampiran anda dengan RM1 satu. Leaflet pula berharga 10 sen satu.
      2.      Bagi ahli-ahli bawah saya, anda akan menerima katalog percuma setiap keluaran selagi keahlian masih aktif (tidak termasuk leaflet).

      5.      CARA MEMBELI PRODUK TUPPERWARE
      1.      Membeli di stokis yang berhampiran dengan membawa kad keahlian anda.
      2.      Membuat order dengan saya dan saya pos ke rumah anda. Caj penghantaran akan dikenakan.
      *Pembelian sebanyak RM200 (harga katalog) ke atas dalam satu resit akan mendapat free gift dari saya J

      6.      WARRANTY PRODUK TUPPERWARE
      Produk-produk Tupperware diberi warranty seumur hidup dengan syarat bukan disebabkan oleh kecuaian sendiri atau pudar kerana sudah lama.
      Caranya bawa sahaja ke stokis dan tunjukkan barang tersebut. Sekiranya stokis tidak mempunyai barang yang sama untuk diganti, mereka akan menilai barang tersebut dan menggantikannya dengan barang baru yang sama nilai.
      Menarikkan!!

      7.      CARA MENDAPAT KEUNTUNGAN MENJUAL TUPPERWARE (KEPADA YANG BERMINAT)
      Bagi ahli-ahli yang ingin tahu, saya dedahkan cara-cara peniaga Tupperware mendapat keuntungan daripada jualan Tupperware:

      1) Untung Runcit

      - Ahli Tupperware layak menikmati diskaun 25% atas setiap belian di Katalog. Memang murah dan berbaloi2 . Apatah lagi membeli barang2 limited release.
      - So apa lagi- mark up harga jual dari situ.

      2) Untung Komisyen

      - Keuntungan ini kita akan dapat secara bulanan dalam bentuk cheque.
      -Caranya hanya memperkenalkan sekurang-kurangnya 2 org ahli baru dan mencapai minimum sales iaitu RM500 . RM500 ni harga katalog tau bukan harga ahli. Cuba anda tolak 25% daripada RM500. Itulah harga sebenar sales yang perlu kita buat.
      - Mungkin ada yang kata susah nak buat tapi sebenarnya amat mudah. Beli barang untuk diri sendiri pun kadang2 terlebih RM500 kan. hik hik.
      - Bukan susah untuk memperkenalkan ahli baru kerana Tupperware amat digemari ramai . Dalam masa 2 minggu join, saya telah mendapat 4 org ahli baru. Sedangkan saya tidak pandai berniaga dan amat malu untuk memperkenalkan diri sebagai penjual Tupperware pada masa itu. Rakan saya ada juga yang belum jadi ahli tetapi dah ada 2 org ingin jadi ahli bersama (3 org register serentak) Hebatkan? Segalanya tidak mustahil.




















      ===== MAAFKAN SAYA =====
      * ABAM untuk sekian kalinya.. tak mahu memberi apa apa hadiah untuk anda yang join ahli.. sebab ABAM tengok.. masing masing berlumba lumba nak bagi yang besaaaaarrrr dan paling mahal.. sebab nak memikat recruit baru sign in jadi ahli..
      * ABAM pun dulu pernah jugak buat begitu sebab TERDESAK nak ahli.. dan bagilah macam macam sampai harga hadiah lagi besar dari harga KIT BEG..
      * ABAM nak hadiahkan masa abam kepada anda untuk FREE COACHING !!..
      - ABAM dah tahu.. kalau mereka yang kaki nak hadiah BESARRRRR dan nak mahal ini.. pasti sekali itu je.. lepas dia daftar ahli.. dengan dia dan bayang dia hilang.. sebab itulah.. ABAM dah belajar banyak dari situ.. ABAM nak hadiahkan masa abam ini.. untuk coaching anda yang jadi ahli..
      - ABAM nak yang berkualiti.. abam nak yang serius.. tak kesahlah sebulan dapat seorang pun.. tapi dia adalah shinning star abam. ABAM nak pentingkan kualiti dari kuantiti.
      # jadinya.. kepada anda diluar sana yang teringin nak buat bisness dan dah nekad nak join bisness TUPPERWARE ini.. maka nya.. buatlah sepenuh hati.. Usahlah dibahagikan diri separuh untuk JUAL TIPUWARE.. separuh lagi nak jual TUPPERWARE..
      # fokus dan abam sanggup serahkan apa sahaja waima RAHSIA 7 tahun 7 bulan 7 hari 7 jam kepada anda..
      # abam sanggup bersengkang mata ONLINE coaching u olz.. Inilah HADIAH paling BERHARGA untuk korang
      # Jadinya.. marilah nekad untuk menjadi PEMBINA RANGKAIAN MLM TUPPERWARE dari sekarang..
      # nombor ini simpan elok elok.. bukan sekadar save jer... say la "HAI HAI..."
      # ini numbernyer...
      ---> 012.399.39.47
      ---> 012.399.39.47
      ---> 012.399.39.47
      ---> 012.399.39.47
      ---> 012.399.39.47
      blog abam pun korang boleh tengok
      www.tupperwareteampower.blogspot.my
      --> Kalau dah payah sangat... malam ini mimpikan ABAM.. esok mesti abam akan whats app korang.. jangan terkejut kalau abam boleh tahu number korang.. inilah namanya.. magic..
      --> oklah yer.. ABAM nak g pasar malam.. nak masak siakap 3 rasa.. ingat pesan abam taw !!
      bye bye..
      assalammualaikum...



      Assalam..
      selamat pagi..
      1 Jun 2016, hari penuh bersejarah.. hari lahir adek bungso saya.. dek ina.. dan hari yang menampakkan komisen dan team sales yang paling tinggi sepanjang saya join Tupperware ini..
      syukur saya dah cecah RM20k sebulan !!

      paling best !!!
      KITA BERJAYA !! Syabas kepada semua warga TEAM POWER yang menyumbang kepada angka ini. ANDA memang awesome !!.. rekod baru TEAM POWER !!.. Tahniah dan jom kita semakin hampir dengan RM1 juta.. Terima kasih kepada anda.. anda memang awesome !!
      .
       inilah angka yang lama diidamkan.. dan akhirnya berjaya juga capai.. meskipun tak ada stokis dan semua downline merata seluruh Malaysia.. namun itu bukan penghalang untuk berjaya

      promo untuk bulan Jun 2016 ini sangat menarik dengan gift special dari saya sendiri.. memang sangat sangat best !!



       ini tiruvasi yang saya lakukan,.. tak ada keje.. jadi macam nie la jawabnyer..

      sempena hari lahir ina.. adek bungsu saya..

      PROJECT DUIT RAYA !!
      -------------------------------
      Rezeki bulan puasa.. BERIBADAT dan BERNIAGA seiring..
      Inilah masanya kita sama sama menaiktarafkan kehidupan kita disatu aras yang lebih baik.
      .
      DUIT RAYA - boleh bagi anak anak LEBIH sikit supaya mereka heppy
      DUIT RAYA - boleh bagi mak ayah LEBIH sikit spaya raya tahun ini lebih meriah.. rendang boleh masak lebih sikit
      DUIT RAYA - boleh bagi duit raya LEBIH sikit kat anak buah dan budak budak mintak duit raya.. sebelum ini.. bagi RM1, sekarang boleh bagi RM5.00
      DUIT RAYA - boleh sedekah lebih sikit kat tabung moreh surau dekat umah dan boleh tong tong duit untuk buat majlis buka puasa

      --> Paling senang didunia nak niaga.. (Product dah diakui berkualiti)
      --> Daftar pun senang - secara ONLINE..





       BERITA TERGEMPAR : Saya bakal di CIUM
      ===================================
      Saya Syamputra Razali TP ingin memberikan harga super special GIFT bernilai RM16 (Barang hanya di whats app- tak leh tayang).
      .
      ANda pasti rasa nak cium saya sebab dapat special gift yang limited dan awesome..
      .
      Special offer ini sempena hari lahir Zalina Razali.. pada hari ini 1/6/16
      .
      JOM whats app saya untuk keterangan lanjut !! 012-3993947
      ---> inilah ayat yang saya guna.. insyallah.. kita berusaha.. ada yang akan buka mata dan hati..
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
      baiklah.. ayuh.. saya paparan motivasi untuk semangat berniaga..
      JOM tempah hamper dengan saya...
      ini party secara ONLINE.. jom sertai TEAM POWER..

       TIPS SYAMPUTRA RAZALI : Istiqamah Berniaga Jawapan Kejayaan Dalam Tupperware

      salam semua..

      tahun ini adalah tahun ke 7 dan tak sampai lagi usia saya menjelang usia ke7
      saya merasakan masa bukan jawapan dan penentu kepada kejayaan tetapi
      cara dan istiqamah kita dalam mencari jalan untuk berniaga itu adalah jawapnnya..

      saya sedar banyak perkara yang saya lalui dalam menjadikan diri saya seorang SED diakhir tahun 2016 ini.. saya yakin juga seorang lelaki akan boleh bersaing dengan wanita jika ada keinginan yang mendalam..

      bagi saya.. sepanjang pengalaman saya dalam bisness ini.. beberapa perkara yang perlu kita tahu dan kita jaga..

      TIPS untuk BERJAYA dalam bisness TUPPERWARE

      1 HUBUNGAN - dengan ALLAH. ibubapa.. adik beradik. downline dan upline...kawan kawan.. sesiapa sahaja

      perkara paling penting adalah menjaga hubungan kepada Allah.. permintaan dan apa yang kita minta adalah pemberiaannyer.. disamping itu mak ayah perlu juga dipelihara ibarat harta paling bermakna.. sebab doa mereka yang memaknulkan hidup kita jadi sempurna dan hebat luar biasa.. dan hubungan anda kita dengan upline dan downline.. saya faham ramai yang adalah perselisihan paham dengan upline juga downline.. anggapkan salah faham dan buat sahaja macam biasa.. soal hati harus diketepikan.. semua orang buat silap dan maafkan dia dan insyallah dia pun akan maafkan kita.. apa pun kita haruslah berfikir dengan lebih waras dalam menimbulkan isu yang tak memberi apa apa makna..



      2. KEWIBAWAAN - Integrity kepada perkara yang betul - walaupun tak ada orang nampak

      perkara yang dikatakan integrity ini adalah kepercayaan kita melakukan sesuatu tanpa menunggu orang tengok. masa orang tak tengok pun kita melakukan perkara yang benar dan kita kena tahu.. kalau kita buat benda yang tak elok.. lambat laun jadi seperti monyet yang melompat dari dahan ke dahan.. akan jatuh juga.. hentikan perkara yang tak elok dan start melakukan perkara yang baik dan lurus.. ia akan menyebabkan mata mata orang akan memandang anda hebat tanpa sebarang kontroversi yang mencacatkan.. insyallah.. parut dimuka tak akan hilang tapi ia boleh diminimakan dengan makan berry gen


      3. TEKAD dan ISTIQAMAH - bersungguh sungguh melakukan kerja dan mencari downlinbe serta sales walaupun rank sudah ED

      perkara pokok dalam bisness adalah consistency dalam berniaga.. sangat menjadi keutamaan bila berniaga kita harus sentiasa mengekalkan  stamina dalam berniaga dan sentiasa memotivasi diri sendiri. ini akan menyebabkan kita akan sentiasa bersemangat dalam melakukan kerja.. insyallah.. recruite dan sales akan masuk berduyun duyun duyun.. dan saya sendiri.. walaupun dah rank ED.. still rasa macam baru masuk dan macam baru nak jadi director.. bersungguh sungguh nak membina empayar team power..


      4. PANDANG POSITIF - apa sahaja perbuatan dan perlakuan serta apa yang kita fikir perlu suci dan poditif

      perkara yang perlu diamalkan selalu adalah berfikiran postif.. melihat sesuatu dari sudut positif memang agak mencabar tetapi mulakan sedikit demi sedikit dan anda akan berjaya.. contohnya.. anda akan marah kalau stok habis.. dan kalau anda positif anda akan rasa " ohh hebat sungguh tupperware.. stok selalu tak ada.. laris dan ramai orang nak.. demand tinggi" ini menyebabkan kita akan atur strategi nak dapatkan modal dan stok awal...




      5. SYUKUR DAN LUAR BIASA - senantiasa rasa rendah diri dan bertindak dilingkungan luar kotak dalam action yang dilakukan

      perkara yang anda perlu rasa adalah.. rasa bersyukur kepada apa yang anda dapat dan anda perlu rasa kesyukuran ini kepada siapa sahaja yang berada disekeliling anda.. rai8kan mereka dan jangan lupa raikan diri sendiri.. dan bile anda rasa bersyukur.. anda adalah seorang yang menghargai.. namun.. jangan bersyukur dan bergoyang kaki.. anda perlu ada target untuk melangkah lebih jauh setiap hari dan mempunya daya peningkatan yang hebat.. baru lah anda akan... maju..




      fuuhhhh.. lega juga dan taip Tips ini.. dah lama juga saya tak tulis tips.. ini.. semoga menjadi tips dan bantuan kepada anda.. terima kasih kerana sudi membaca...

      salam sayang untuk semua..


      Jom daftar ahli bersama kami..
      .
      bit.ly/BorangKeahlianTupperware
      bit.ly/BorangKeahlianTupperware
      bit.ly/BorangKeahlianTupperware

      No comments:

      Post a Comment